Reklama

Skylink pridal do ponuky nový dokumentárny kanál v HD kvalite

Od pondelka 12. augusta majú zákazníci Skylinku prístup k novému dokumentárnemu programu s názvom Love Nature HD. Novinka určite poteší všetkých milovníkov zvierat, prírody a dokumentov, ktorým ponúkne najväčšiu svetovú knižnicu prírodovedeckých programov v HD kvalite, ktorá zahŕňa viac než 40 natáčacích lokalít po celom svete, vrátane vzdialenej Zambie, Kambodže, Austrálie alebo Škandinávie.
Pokračovanie nižšie:

Love Nature HD nájdu zákazníci v zariadeniach so zapnutou funkciou FastScan na pozícii číslo 131. Ostatní klienti si môžu program naladiť z družice Astra 3B (23,5°E), na frekvencii 12 090 MHz. Nový program je k dispozícii zákazníkom s predplateným balíčkom Kombi, Flexi 10 a Komplet.

Prevádzkovateľom Love Nature sú spoločnosti Blue Ant Media a Smithsonian Networks. Vysielanie je zatiaľ k dispozícii iba v anglickom jazyku. V blízkej dobe by však mala pribudnúť aj česká audio stopa.

Počas našich testov dosahoval video bitrate od 2,71 do 3,88 Mbps a pripojené boli iba kódovacie systémy Irdeto (CAID: 0624) a Viaccess (CAID:0500). Chýba teda systém Cryptoworks (CAID: 0D96), ktorý využívajú ICE karty ešte v starších dekóderoch Cryptoworks. Ide tak o ďalší program z ponuky operátora, ktorý nemá pripojený tento kódovací systém. Aktuálne nemajú už CAID 0D96 pripojené programy Adventure TV, Cartoon Network, Šlágr2, Prima Krimi, Travel XP HD, Love Nature HD, Stingray CMusic, Stingray iConcerts HD, Insight TV HD, Insight TV UHD a Seznam.cz HD. Pokiaľ sa teda stane, že vám uvedené programy nefungujú, overte si, či máte už zariadenie s podporu systému Irdeto.

Technické parametre pre príjem Love Nature HD CZ:
Družica: Astra 3B (23.5°E)
Frekvencia: 12090 MHz
Polarizácia: V
FEC: 2/3
SR: 29900
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: Love Nature HD CZ
Provider: M7 Group
Video formát: MPEG4
Kódovanie: 0624 (Irdeto),0500 (Viaccess)

PIDy:
Video PID: 7361
Audio PID: 7362
Audio stopy: 7362 eng (Mpeg)
PCR PID: 7361
PMT PID: 7326
TSID: 3220
ONID: 0003
SID: 0783
TXT: N/A
HbbTV: N/A
DVB a TXT titulky: N/A

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Áno potvrdzujem,Love Nature HD už ide na Skylink-u(M7 Group)

  2. Ako je to s tou kartou M7 Standard HD?, Pôjde mi vo vlastnom prijímači?, Bez modulu?

  3. Je na pozici místo Stingray Brava HD cz. Co jsem zatím zjistil, tak k zakladu Digital nesel, alespoň u mne a u kamaráda, jde momentalne pouze s nejakym predplacenym pay balickem, pak pujde v Kombi, Flexi10 a Komplet. Muj názor je ten, ze by mel jit i v Multi, kde je také dost predplatitelu. Zrejme se asi nedohodli.

  4. Keby radšej pripravili aplikáciu Skylink Live TV do starších teliek, veď TV so SMART TV je na trhu veľa a ešte dlho budú. Podporujú len systém Tizen. Tí zákazníci nemajú prístup k archívu hoci si skylink platia. Čoraz viac zákazníkov pozer Tv z archívu, práve títo im môžu odísť ku konkurencii. Lenže Skylink už dávno spí na vavrínoch zatiaľ čo konkurencia napreduje.

  5. Výborne, teším sa mám rada prírodu,zvierata a dokumentárne filmy už som si nadstavila program. Ďakujem.

Komentáre už nie sú povolené.