Vyberajte rolovaciu bránu do garáže ako estetický a funkčný prvok

Zákaznícke riešenie garážovej brány je vyhľadávaným spôsobom zabezpečenia osobného automobilu aj ďalšieho vstupu do domu. Značka Minirol v súvislosti s výrobou rolovacích brán na mieru ponúka zakomponovanie dodatočných bezpečnostných prvkov, možnosť zladenia brány so vstupnými dverami aj s fasádou domu a výber typu ovládania a použitých lamiel, ktoré majú vplyv na životnosť garážovej brány.

 

Brána na mieru vašej garáže

Brány pre garáže rodinných domov sa skladajú z hliníkových lamiel s krycou výškou 77 mm alebo 55 mm. Rozmery celého produktu si zákazník volí sám presne na mieru podľa stavebného otvoru. Výrobca lamiel ich valcuje a plní PUR penou, ktorá zaisťuje lepšie izolačné vlastnosti. Hliník sa na výrobu tohto typu produktov používa pre jeho ľahkosť a odolnosť. Garážovú bránu si môžete zaobstarať v dvoch vyhotoveniach – navíjanie do viditeľného boxu alebo na hriadeľ bez krycieho boxu.

 

Starajte sa o svoju investíciu

Pravidelnú pozornosť by ste garážovej bráne mali venovať nielen z estetických dôvodov, ale aj z dôvodu predĺženia jej životnosti a bezproblémového fungovania. V prvom rade umyte bránu z oboch strán vodou a suchou handrou zotrite prach a nečistoty z vodiacich líšt. Skontrolujte, či sa prach nenachádza aj v gumovom tesnení. V prípade akéhokoľvek podozrenia či problému kontaktujte odbornú firmu, ideálne tú, ktorá zabezpečovala predaj a inštaláciu brány.

 

Viac ako 20 rokov praxe na trhu

Ak sa rozhodnete postupovať pri výbere garážovej brány podľa popísaných bodov, určite sa pozrite na ponuku značky Minirol. Výrobca značkových produktov, pobočka belgickej spoločnosti Building Plastics, funguje na českom a slovenskom trhu od roku 1996 a okrem brán vo Veľkej Bíteši vyrába aj rolovacie tienenia a mreže. Viac informácií o značke Minirol nájdete na oficiálnej webovej stránke.

Sex Cam

You must be logged in to post a comment Login