Polohovateľná posteľ

Chcete zdravý spánok? Odborníci odporúčajú polohovateľné postele!

Reklamný článok - 8. augusta 2019 - 10765. zobrazení

Môžete sa zdravo stravovať a pravidelne športovať, no bez kvalitného spánku nebude vaša životospráva aj tak ideálna. Dobrý spánok však neprichádza sám, základom k jeho dosiahnutiu je kvalitná a správna posteľ. V dnešnom článku si povieme, prečo sú polohovateľné postele podľa odborníkov, tými najvhodnejšími.

Prečo sú polohovateľné postele obľúbené?

Napriek vysokému počtu ľudí trpiacich rôznymi poruchami spánku sa ich celkový podiel postupne znižuje. Pod tento priaznivý vývoj sa podpísala snaha výrobcov postelí napredovať a na trh uvádzať stále komfortnejšie modely.

Posteľ

Podľa odborníkov sa k tým najlepším zaraďujú práve polohovateľné postele, pri ktorých je šanca na dosiahnutie kvalitného spánku najvyššia.

Odborníci vyzdvihujú prispôsobenie anatómii ľudského tela

Využitie polohovateľných postelí sa osvedčilo hneď z niekoľkých dôvodov. Tým hlavným je ich schopnosť meniť svoju polohu, vďaka čomu sa dokážu lepšie prispôsobiť anatómii ľudského tela. Práve to vyzdvihujú odborníci, či už z radov lekárov a sociálnych pracovníkov alebo špecialisti na interiérový dizajn zohľadňujúci dôraz na komfort a praktickú stránku postelí.

Boxspring postele, viac než pohodlie…

Boxspring postele majú neodolateľný dizajn a vyznačujú sa vysokou kvalitou. Sú optimálnou voľbou pre dokonalý spánok. Boxspring postele…

Boxspring postele

Dva najpredávanejšie druhy polohovateľných postelí sú…

  • Elektrické – Ak sme hovorili o zdravotníckom využití polohovateľných postelí, na tento účel sa hodia práve tie elektrické. Umožňujú jednoduché nastavenie polohy pomocou elektrického ovládania, ktoré zvládnete priamo z miesta, a to aj poležiačky.
Elektrické polohovateľné postele
  • Mechanické – Pri mechanických polohovateľných posteliach počítajte s podstatne nižšími nákladmi, no za cenu ručného ovládania. Výhodou však je, že sa začali vyrábať v rôznych elegantných prevedeniach, čím sa stávajú čoraz častejšou súčasťou moderných, ale aj klasických interiérov.
Polohovateľné postele

Polohovateľné postele sú čoraz viac obľúbenejšími

Ešte donedávna sa o polohovateľných posteliach hovorilo najmä ako o pomôckach pre ľudí so zdravotnými problémami. Dnes sú však polohovateľné postele bežne predávané aj v obchodoch s nábytkom, kde dopĺňajú ponuku iných typov postelí, napr. čalúnených postelí.

Polohovateľná posteľ

Aj vďaka ich adaptabilite na súčasnom trhu s nábytkom, resp. posteľami, cieľovou skupinou už nie sú len staršie ročníky, poprípade ľudia so zdravotnými problémami, ale všetci kupujúci, ktorí majú záujem o zdravý a kvalitný spánok.

Text: Róbert Bosák     Zdroj/Foto: flatfair.com

  • Kategórie

Podobné články