Free songs
Home / Móda a krása / Tipy na jednoduché letné dámske outfity  
Tipy na jednoduché letné dámske outfity   

Tipy na jednoduché letné dámske outfity  

Vysoké letné teploty nás trápia už od júna. Konečne si však môžeme povedať, že je leto, aké má byť. Najväčším problémom sa zdá byť výber outfitu. Ráno sa cítime pohodlne aj v ľahkom kardigáne, ale čím viac sa hodiny približujú k poludniu, tým neznesiteľnejší je vzduch vonku.

Ako sa teda obliekať cez horúce letné dni? Predstavíme vám pár tipov na jednoduché letné dámske outfity. 

Sukne a dámske topy 

V letných mesiacoch oceníte predovšetkým vzdušné, jemné a tenké oblečenie. Odporúčame vám nosenie pohodlných dámskych sukní v kombinácii s dámskymi topmi. Vyberajte si také dámske sukne, ktoré budete mať možnosť kombinovať s viacerými vrchnými dielmi. Čo sa týka vzorov, odporúčame skôr jednofarebné, bezvzorové. Keď vzory, tak skôr kvety.

Čo sa týka strihu, štíhlejším dámam odporúčame nosenie púzdrových dámskych sukien a áčkových sukien. Áčkové sukne navyše zakryjú širšie boky, čo mnohé ženy určite ocenia.

Krátke šaty 

Ak chcete nosenie sukní a dámskych topov striedať s iným outfitom, odporúčame vám striedať ich s krátkymi šatami. Krátke šaty sú na leto ako stvorené. Zvýraznia opálené nohy, predĺžia postavu a čo je hlavné, sú sexy. Odporúčame nosenie krátkych šiat na ramienka a tzv. boyfriend šiat. Boyfriend šaty sú ako keby predĺžené pánske tričká, z čoho vlastne vznikol tento názov. Sú maximálne pohodlné aj vo vysokých teplotách a stačí si k nim zladiť výrazný náhrdelník, pridať slamený klobúk, obuť pohodlné šľapky a môžete vyraziť na kúpalisko, výlet, či na stretnutie s kamarátkami. TOP medzi krátkymi šatami sú šaty s volánikmi. 

Šaty na leto 

Vašimi vernými spoločníkmi, najmä na letnej dovolenke pri mori, budú šaty na leto. Šaty na leto, alebo aj letné šaty, sú predovšetkým z kvalitnej bavlny (100% bavlny, 100% organickej bavlny). Voľný strih letných šiat zaručí pohodu a kvalitná bavlna zase zabráni nadmernému poteniu. Čo sa týka vzorov, fantázie sa medze nekladú. Dámam, ktoré preferujú minimalizmus, odporúčame jednofarebné bezvzorové. Dámam, ktoré majú rady vzory, odporúčame pásikavé, bodkované alebo kvetované letné šaty.

Scroll To Top