Tip redakcie

Jednodielne plavky – prečo si ich pribaliť so sebou?

Jednodielne plavky – prečo si ich pribaliť so sebou? Počet fotiek v galérii: 1

Pomaly sa začínate chystať na dovolenku, ale vziať si to, čo ste mali minulý rok, vás ani náhodou neláka. Je čas trochu obmeniť šatník. Zmena je život a vy máte veľmi jasnú predstavu – chcete štýlové plavky, ktoré vám zalichotia a hodia sa aj na športové účely. Tou správnou odpoveďou môžu byť jednodielne plavky. Prečo?

Že tento typ plaviek nosia len bacuľky, ženy staršieho veku alebo hanblivky? Omyl! Aj jednodielne plavky môžu byť úžasne sexi. Neveríte? Presvedčte sa sama.

Výhody jednodielnych plaviek

Správne navrhnuté jednodielne plavky krásne tvarujú postavu a dokážu šikovne zamaskovať kilečká alebo napríklad jazvu na bruchu. Nemusíte sa obávať, že sa vám pri skoku do vody zošmyknú. Okrem toho budete úplne originálna, pretože na pláži  toľko žien v jednodielnych plavkách nestretnete.

Existuje veľa modelov, ktoré pristanú každému typu postavy. Dvojvrstvové plavky s riasením šikovne skryjú nedostatky, zatiaľ čo plavky so zaväzovaním na krku zase zdôraznia plný výstrih alebo dlhý krk. Zohnať môžete dokonca aj plavky s opaskom alebo ozdobným krúžkom, ktoré perfektne podčiarknu ženský tvar postavy. V ponuke je aj rad plaviek s ozdobným šnurovaním, lesklými striebornými doplnkami a kvetovanými vzormi.

S čím jednodielne plavky kombinovať?

Pri ceste na pláž si na jednodielne plavky nemusíte obliekať overal alebo šaty. Stačí na seba hodiť plážové šortky alebo plážovú sukňu. Potom je tu ešte ďalšia možnosť: obviažte si okolo pása vzdušnú pareo šatku, ktorá ladí s vašimi plavkami, a vytvoríte si šaty, aké nikto iný nemá, behom pár sekúnd!

Monokiny

Cítite sa v jednodielnych plavkách príliš schovaná, ale už vás nebaví nosenie bikín? Čo tak vyskúšať kompromis? Monokiny sa v posledných rokoch tešia stále väčšej obľube. Jedná sa o typ jednodielnych plaviek s prestrihmi na bokoch. Zozadu pôsobia ako klasické dvojdielne plavky, ale vpredu ich spája kúsok látky. Ten môže byť úzky aj široký, priesvitný aj plný. Môžu vyzerať rôzne a pôsobiť elegantne, decentne aj provokatívne a pritom šikovne zakryť drobné vady na kráse. Odvážnejšie modely nemusia byť každej žene práve pohodlné, ale určite sa budú páčiť sebaistým ženám, ktoré si želajú prilákať obdivné pohľady opačného pohlavia.

Plavkové šaty

Ďalšou praktickou možnosťou, ako zakryť širšie stehná a zároveň sa na dovolenke pri mori blysnúť niečím neobvyklým, sú plavkové šaty. Ich nespornou výhodou je, že v nich môžete vyraziť rovno na pláž bez toho, aby ste museli riešiť, čo si cez ne prehodiť. To isté platí v prípade, že si budete chcieť zájsť na jedlo. Stačí si len dať sprchu, aby ste zo seba zmyli soľ a piesok z pláže, počkať až uschnú a môžete rovno zamieriť do niektorej plážovej reštaurácie.

Podobné články

Tip redakcie

Česi a Slováci vymysleli nový, jemný a ovocný Jägermeister ORANGE

Zdroj: jagermeister

Novinka roka je tu! Jägermeister ORANGE vás prekvapí výnimočne jemnou chuťou, pričom základnou ingre...

Tip redakcie

Party time, comma!

Zdroj: COMMA

Čas spoločenských udalostí, osláv a rodinných stretnutí prichádza... Čo na to váš šatník? Je v ňom d...