Jesenné ťaháky Markízy sú známe. Po dvoch rokoch vráti aj extrémnu šou
1.8.2019 17:00
akt. 14.07.2020 06:10

Jesenné ťaháky Markízy sú známe. Po dvoch rokoch vráti aj extrémnu šou

Zdroj: YouTube/ TV Markíza
Uložiť článok
Fanúšikovia jedného z najsledovanejších programov posledných rokov sa konečne dočkajú nových častí. Ale nielen to sľubuje TV Markíza na jeseň svojim divákom.

Hoci uhorková sezóna bude aj v televízii trvať ešte celý august, v Markíze sa už vo veľkom pripravujú na jesenný súboj o televízneho diváka a teda aj o čo najväčší podiel z reklamného koláča.

A keďže Markíze vyšla jarná časť sezóny, nemá veľa dôvodov príliš s programom experimentovať. Skôr než na novinky staví na osvedčené šou a seriály.

Už od septembra sa tak fanúšikovia môžu tešiť na nové epizódy nielen komediálnych Susedov, ale aj na návrat do Hornej Dolnej.

Nová séria čaká aj na seriálové Sestričky, ktoré po úspešnom ťažení na jeseň minulého roka vstúpia do diváckych obývačiek rovnako od nasledujúceho mesiaca.

Úspešnú seriálovú zostavu by mali už tradične doplniť valcujúci Oteckovia, ktorí by mali zostať vo svojom programovom okne každý pracovný deň podvečer.

Extrémne premeny aj (extrémna) Farma

Veľkú pozornosť na seba ale zrejme opäť strhne aj nová sezóna programu Extrémne premeny Slovensko. Na nové časti si museli priaznivci extrémnych premien síce počkať dva roky, keďže ide o jednu z najnáročnejších výrob, ale ak si zachová kvalitu prvej série, majú sa na čo tešiť.

S novými vystúpeniami a účinkujúcimi sa na Markízu vráti aj šou Tvoja tvár znie povedome, v ktorej budú opäť spievať celebrity a celebritky zmenené na nepoznanie.

Závan vidieka aj do väčších miest príde v už 11. sérii reality šou Farma, ktorá by mala dostať priestor cez pracovný týždeň vždy okolo 22:00 hod. Moderovať ju bude opäť komička Evelyn a tvorcovia sľubujú viaceré novinky, ktoré by mali program urobiť atraktívnejším. 

Úplnou novinkou bude relácia Lovci peňazí. Pôjde o klasickú lotériovú šou, ktorú bude Markíza vyrábať so štátnou spoločnosťou Tipos. 

Pokračovať budú aj relácie ako Na telo, Smotánka či spravodajské Televízne noviny a Reflex.

Pridajte si Aktuality do svojho kanála správ Google.