Tipy na zaujímavé doplnky pre nevestu

Ktorá žena musí byť jednoznačne tou najkrajšou? No predsa tá, ktorá sa dnes vydáva! Svadobný deň je pre nevestu tak výnimočným a emotívnym, že by jej mal každý svadobný salón vedieť vyhovieť. Vedieť, ako podčiarknuť jej prirodzenú krásu a tú ešte niekoľkokrát znásobiť. Ten najväčší dôraz sa vždy prikladá na výber svadobných šiat. To je skutočne tým, čo robí nevestu nevestou. Ale nie jediné! Dôležité sú aj vkusné doplnky, ktoré musia spoločne ladiť…

Doplnky do vlasov – korunou krásy a elegancie pre každú modernú nevestu

Výber doplnkov do vlasov pre nevestu v neposlednom rade musí podliehať typu závoja. Niektoré nevesty ho odmietajú, vraj je to už prežitkom. V skutočnosti aj svadobné závoje prechádzajú rôznymi vylepšeniami a zodpovedajú módnym štýlom. Ak by tomu tak nebolo, neexistovali by ani svadobné blushery. Tvorí ich jemný tyl, sieťka a hrebienok.

Niektoré zdobia romantické kvety, iné pierka alebo aj jemné zirkóny. Klasické krátke alebo dlhé závoje nie sú až také zaujímavé, ako keď sa vytvorí tupírovaný efekt. Tieto závoje sú dosť výnimočné, preto sa najlepšie hodia k jemným, málo vyzývavým šatám a ostatným doplnkom. Pôsobia extravagantne, až rebelantsky.

Vo vlasoch neveste tradične nechýbajú ani perfektné štrasové čelenky, hrebienky a malé takmer neviditeľné sponky na držanie účesu. Hitom sú napríklad nadčasové venčeky do vlasov zdobené jemnými kvetmi v nevinnej bielej, respektíve bielej a zelenej. Najčastejšie sú navrhnuté vo folklórnom, ľudovom štýle. Tým celkové zdobenie zapôsobí jemne, ale aj rafinovane zároveň.

Nevestine nôžky – aj tie si zaslúžia výnimočnú pozornosť!

To sú presne tie detaily, na ktoré sa pri zostavovaní svadobných outfitov najviac zabúda. Pozornosť sa upriamuje na perfektný účes, mejkap, bezchybný hlboký dekolt, náhrdelníky a náramky. Čo tak rozžiariť nôžky? Zvlášť teraz, počas leta, keď je naša pokožka nádherne opálená a rôzne zdobenia na nej perfektne vyniknú.

Obľúbené sú napríklad retiazky na chodidlá. Tie sa však môžu komplikovanejšie viazať, a preto je lepšie staviť na jemné zdobenie okolo členka. Trendom sa postupne stávajú svadobné žabky. Spájajú v sebe pohodlnosť počas chôdze a perfektnou ozdobou cez prst nahrádzajú ďalšie doplnky a bižutériu. Ilúziu obuvi vytvárajú ozdobné remienka. Svojím viazaním pripomínajú žabky, no v skutočnosti nimi nie sú. Dajú sa perfektne použiť na fotenie na pláži. Inšpiratívne aj pre vás?!

Foto: pixabay.com