Výrobca strešných okien Velux otvára showroom v Bratislave

25.07.2019, Petra Liptajová | Správy z firiem

Svetový líder vo výrobe strešných okien Velux sa priblížil slovenským zákazníkom. V júli pre nich v Bratislave otvoril novú vzorkovňu výrobkov. Showroom leží neďaleko nákupného centra Avion.

Velux vo svojej vzorkovni ponúka aj odborné poradenstvo a zľavnené poukážky na nákup tieniacej techniky. Ako špeciálny bonus spoločnosť zavádza raz mesačne bezplatné konzultácie so svojimi architektmi.

Velux-showroom-BA-1-X.jpg

Firma pred desiatimi rokmi otvorila svoj závod v Partizánskom a odvtedy je najväčším výrobcom okien v SR. Od leta 2019 sa na Slovensku budú strešné okná nielen vyrábať, ale budete sa ich môcť aj dotknúť a detailne si ich obzrieť. Velux pozýva všetkých zákazníkov do novootvorenej vzorkovne v Bratislave, kde si môžu výrobky vyskúšať ešte pred ich zakúpením.

V showroome Velux Bratislava nájdete takmer kompletný sortiment v každom produktovom segmente. Zistíte, v čom sa líšia jednotlivé kategórie strešných okien, ľahko si vyberiete zo širokej palety okien s trojsklom a vyskúšate si diaľkové ovládanie. Ste zvedavý, ako vyzerá strešný balkón? Aj ten tu môžete vidieť na vlastné oči. Uvidíte tiež namontovaný svetlík, svetlovod a rozličné druhy vonkajších aj vnútorných tieniacich doplnkov.

Velux-showroom-BA-3-X.jpg

S prítomnými odborníkmi môžete konzultovať svoje plány na rekonštrukciu podkrovia alebo novostavbu a poradiť sa o výbere vhodných výrobkov. Súčasťou nových priestorov je tiež školiaca miestnosť a tréningové centrum určené pre odborníkov na praktický výcvik montáže strešných okien. Každý návštevník novootvorenej vzorkovne dostane darček – poukážku na 15-percentnú zľavu do e-shopu so žalúziami, s roletami a markízami Velux.

Velux-showroom-BA-6-X.jpg


Bezplatná konzultácia pre každého

Špeciálnu ponuku má Velux pre všetkých slovenských zákazníkov, ktorí chcú konzultovať svoj stavebný zámer alebo projekt s architektom. Od septembra bude každý prvý štvrtok v mesiaci v showroome Bratislava prítomný architekt spoločnosti Velux. Diskutovať s ním bude možné o dispozičnom riešení podkrovia, vhodnom počte okien, dostatočnom prísune denného svetla alebo aj o udržiavaní zdravého vnútorného prostredia v dome. Záujemcovia o bezplatné odborné konzultácie sa musia dopredu registrovať TU.

Velux-showroom-BA-5-X.jpg

Význam slovenského trhu pre spoločnosť Velux rastie. "V posledných štyroch rokoch na Slovensku dosahujeme stabilný rast. Za roky 2015 až 2018 sa náš obrat zvyšoval v priemere o 5 percent ročne," hovorí finančný riaditeľ spoločnosti Martin Motyčka.

Velux-showroom-BA-7-X.jpg

Showroom Velux Bratislava nájdete na Galvaniho 17/A, na dobre dostupnom mieste v areáli obchodného strediska s pohodlným parkovaním. Otvorený je od pondelka do štvrtka vždy 9.00 h - 12.00 h a 13.00 h - 17.00 h, v piatok je otvorené od 9.00 h do 12.00 h a 13.00 h - 15.00 h. Miesto, kde vzorkovňa leží, nájdete aj na mape.

Velux-showroom-BA-4-X.jpg

Foto: Martin Matula

Podobné články