Bezplatná inzercia vám pomôže k lepšiemu bývaniu

Platy mimo Bratislavu sú výrazne nižšie. Ak si chcete polepšiť, nájdite si prácu v hlavnom meste a presťahujte sa.

Ako vážne to myslíte so zmenou svojej trvalej adresy? Plánujete sa v Bratislave usadiť trvalo? Ak máte dobrý plat, nebojte sa ísť trebárs do hypotéky a pozrieť sa na rodinné domy v Bratislave na predajNa Inzercia.sk nájdete ponuky novostavieb, zrekonštruovaných rodinných domov, ale aj takých, u ktorých budete mať s ich novým vzhľadom po rekonštrukcii posledné slovo.

Rodinné domy na predaj v Bratislave

V Ružinove je aktuálne na predaj štvorizbový rodinný dom s veľkým pozemkom 1223 m2. Je to ideálna voľba pre každého, kto si bývanie v dome spojuje s možnosťou relaxácie na záhrade, ale aj s pestovaním vlastnej zeleniny, ovocia, či s vybudovaním okrasnej záhrady. Na pozemku sú nádherné staré stromy, takže nebudete stáť na začiatku, ale môžete svoju záhradu iba vylepšovať. Za dom zaplatíte 238 000 €.

V Bratislave – Jarovciach je na predaj ďalší priestranný dom s veľkou záhradou a s bazénom. Je podpivničený, s výmerou pozemku 1067 m2, z čoho je 907 m2 záhrada. Dom má krásne obytné podkrovie. Cena je na vyžiadanie.

Hlavne kvôli nižšej cene sú hitom rodinné domy v okolí Bratislavy. Novostavba päťizbového rodinného domu v Podunajských Biskupiciach je krásnym moderným rodinným domom s kompletným vybavením a s možnosťou okamžitého nasťahovania. Stojí 320 000 €.

Rodinné domy aj k prenájmu

Pokiaľ si nie ste dĺžkou svojho pobytu v Bratislave istí, alebo je pre vás investícia do rodinného domu príliš vysokou, prenajmite si ho. Byty, ale aj rodinné domy k prenájmu nájdete taktiež na stránkach Inzercia.sk. Čo však s tým, aby ste z bytu či domu nemali holobyt bez nábytku? Do prenájmu sa predsa neoplatí kupovať nový nábytok! Riešením je nábytok z bazáruInzeráty nábytku vám pomôžu v tejto chvíli lacno nakúpiť, a následne, keď už ho nebudete potrebovať, výhodne predať.

Nábytok pre deti z druhej ruky

Bezplatná inzercia nábytku je vhodná aj vo chvíli, keď potrebujte nábytok do detskej izby. Deti rastú. Ich nároky na nábytok sa veľmi rýchlo menia. Z detskej stoličky dokáže dieťa vyrásť za rok, z prvého stolíku na kreslenie za ďalšie dva. Koľkokrát vybavíme bábätku celú izbičku nádherným luxusným nábytkom s postieľkou, avšak už v troch rokoch zistíme, že nám z neho dieťa kompletne vyrástlo a potrebuje zmenu. Starý detský nábytok môžete na bazáre predať a rovno tu aj kúpiť nový.

Home office z bazáru

Prehovorili ste manželku, že si jednu izbu v novom dome necháte pre seba ako pracovňu? Lenže nákup nového nábytku do nej vám manželka bojkotuje a zamestnávateľa už dráždiť nechcete. Veď ste rád, že máte možnosť dva dni v týždni robiť z domu. Kúpte si nábytok pre domácu pracovňu v bazáre. Firmy veľmi často predávajú použitý kancelársky nábytok. Kúpite ho za pár korún.