V Nitre sa rozbieha výstavba viladomov Kynek Rezidencie

22.07.2019, Katarína Krajňáková | Reality, nové projekty, novostavby

V Nitre sa rozbieha výstavba projektu Kynek Rezidencie. V lokalite neďaleko historického kaštieľa s anglickým parkom a so športovo-rekreačným areálom postavia 11 viladomov so 77 bytmi.

Výstavbu a predaj bytov v novom nitrianskom projekte zastrešujú developer J&T Real Estate a Náš prvý realitný o.p.f. Bude tu 11 viladomov so 77 bytmi, pričom uzavretý komplex ponúkne bývanie na tichom mieste s veľmi dobrou dostupnosťou do Nitry a na rýchlostnú cestu R1. Vyše tretiny areálu bude tvoriť zeleň, jeho súčasťou budú aj moderné detské ihriská. Výstavba projektu Kynek Rezidencie sa začína v lete 2019 a dokončenie je plánované na koniec roku 2020.

Nitra-Kynek-viladomy-1-X.jpg

 

Dostatok priestoru aj súkromia

Vo viladomoch s tromi nadzemnými podlažiami je široký výber bytových jednotiek od dvoj- po štvorizbové. Prízemné byty budú mať vlastné predzáhradky, na poschodiach bude balkón alebo terasa. Logické a praktické členenie bytov poskytne obyvateľom veľkorysý priestor a súkromie. O dostatok prirodzeného svetla sa postarajú veľké okná.

Použitie rekuperácie a výber moderných technológií optimalizuje energetickú náročnosť prevádzky bytov aj domov s úsporou nákladov. Obytné miestnosti budú orientované na viac strán. Na severozápad je otočené príslušenstvo bytov, schodisko a osobný výťah, ako aj zapustený a chránený vstup do domu. Obyvatelia budú mať k dispozícii viac ako sto parkovacích miest.

Nitra-Kynek-viladomy-2-X.jpg

Nitra-Kynek-viladomy-3-X.jpg


Mestské bývanie na vidieku

"Kynek Rezidencie sme koncipovali tak, aby v nich bol dostatok verejného priestoru na komunitný život a zároveň aj súkromie. Umiestnenie v lokalite so zástavbou rodinných domov s dobrým spojením do centra Nitry spája výhody vidieka a života v meste. Kynek je ideálnou voľbou pre mladé rodiny, ktoré chcú čo najviac času tráviť spolu, hodí sa aj pre viacgeneračné bývanie," hovorí výkonný riaditeľ developerskej spoločnosti J&T Real Estate Pavel Pelikán.

Developer na projekte spolupracuje s najväčším realitným fondom na Slovensku Náš prvý realitný o.p.f. Jeho majetok predstavuje 755 miliónov eur a patrí Prvej penzijnej správcovskej spoločnosti Poštovej banky, správ. spol., a.s.

Nitra-Kynek-viladomy-4-X.jpg


Rezidencie Kynek Nitra

  • Rozloha areálu: 1,4 hektára
  • Počet viladomov: 11
  • Počet bytov: 77
  • Zloženie bytov: 33 dvojizbových, 22 trojizbových, 22 štvorizbových
  • Výmery: od 42,9 do 107,4 m²
  • Ceny: od 92 160 eur (vrátane DPH)
  • Začiatok výstavby: leto 2019
  • Plánované dokončenie: december 2020
  • Viac informácií: kynekrezidencie.sk

Nitra-Kynek-viladomy-5-X.jpg

Vizualizácie: J&T Real Estate

Podobné články