Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Knechtovej bývalý v rukách polície, ona už má za neho v posteli náhradu!
Zdielať na

Knechtovej bývalý v rukách polície, ona už má za neho v posteli náhradu!

Archívna reportáž

Katarína Knechtová sa ešte počas porotcovania v spevácky súťaži zahľadela do o 19 rokov mladšieho súťažiaceho Petra Borkovca. Ten vykazoval známky nezodpovednosti už počas nakrúcania a nič sa odvtedy nezmenilo. Naopak, je to stále horšie.

Len pár mesiacov vydržal vzťah 38-ročnej Knechtovej a zajačika Borkovca. Zrejme aj ona rýchlo pochopila, že to nemá perspektívu. Nie pre vekový rozdiel, ale skôr pre jeho problémy s alkoholom a z toho plynúce komplikácie.

Jeden z najzávažnejších prešľapov pritom vykonal uplynulý týždeň, keď ho polícia zadržala v jednom pražskom klube, ako píše portál Blesk.cz. "Odskočil si na záchod a povedal nám, že si ide od manažérky vziať peniaze. A a potom ušiel. Prepil zhruba tisíc českých korún a neskôr sme zistili, že nám z tržby ukradol ešte päť tisíc a drobné," povedala nahnevaná majiteľka podniku.

Intímna informácia z Knechtovej spálne:

Úplne iný príbeh zažíva Knechtová. Tá si práve zabezpečila vernú lásku, ktorá nikdy nesklame. Iste, nie je to človek. Novým prírastkom je šteniatko drsnosrstého jazvečíka. "Ahoj, volám sa Tonya a budem s vami bývať a cestovať. Takže už sme tri," pochválila sa prírastkom speváčka.

Treťou do partie je sučka francúzskeho buldočka Kaja. Katke sa nedarí nájsť partnera na trvalý vzťah a vzhľadom k jej veku je už pomaly čas na založenie rodiny. Zatiaľ jej ale budú robiť spoločnosť dve chlpaté "parťáčky".

Súvisiace články

Najčítanejšie