Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hrôza na pódiu! Hviezdneho herca dobodali pred očami zdesených divákov!
Zdielať na

Hrôza na pódiu! Hviezdneho herca dobodali pred očami zdesených divákov!

Zdroj: ISIFA/ilustračné

Smrť na javisku nie je nič výnimočné. Zjavuje sa azda v každej tragédii. Ale skutočný pokus o vraždu pred očami publika je šokujúci zážitok nielen pre obeť útoku, ale aj pre divákov.

Obrovský šok zažili diváci v divadle v meste Čung-šan v juhočínskej provincii Kuang-tung. Počas sobotného predstavenia na pódium vybehol šialenec a hlavnú hviezdu niekoľkokrát bodol do oblasti brucha a zranil mu aj ruku.

Hongkongský herec Simon Yam čelil útoku počas jeho vystúpenia na firemnej akcii. Na videu, ktoré koluje po sociálnych sieťach vidno, ako sa snažil 64-ročný herec útočníkovi uhnúť a ako si po útoku drží brucho.

Video obsahuje násilnú scénu, nie je preto vhodné pre maloleté a citlivejšie osoby:

Motívy útočníka zatiaľ nie sú známe, ochrankári ho ale zadržali priamo na mieste a odovzdali polícii. Ako informoval hercov manažér Lester Mo, Yam je hospitalizovaný v nemocnici v Čung-šan, no je mimo ohrozenia života. Simon Yam hral doteraz v 125 hongkongských a čínskych filmoch a tiež vo viac ako štyridsiatich televíznych seriáloch.

V roku 2003 debutoval v hollywoodskej produkcii, keď si zahral zloducha vo filme Lara Croft Tomb Raider: Kolíska života. Odvtedy dostal príležitosť vo filmoch, ktoré mohli vidieť aj slovenskí diváci ešte mnohokrát. V Číne a v Hong Kongu patrí medzi veľké hviezdy, je držiteľom viacerých prestížnych ocenení.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie