Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Letný horoskop lásky: Zažijete nový flirt, alebo vás čaká zmena vo vzťahu?
Zdielať na

Letný horoskop lásky: Zažijete nový flirt, alebo vás čaká zmena vo vzťahu?

Zdroj: Profimedia

Letné lásky bývajú rovnako nečakané, ako aj plné vášne, a tak trochu voňajú po zakázanom ovocí. Prečítajte si, aké horúce momenty si pre vás pripravili hviezdy.

Čo si osud na tohtoročné leto prichystal práve pre vaše znamenie? Nájdete niekoho nového, alebo si naopak budete užívať blízkosť človeka, s ktorým o sebe viete už dlho?

Spýtajte sa kariet, hovorí sa predsa, že tie nikdy neklamú.

​Horoskopy sa riešili aj v obľúbenej relácii Všetko čo mám rád!

Baran – karta Šesť mečov

Zažívate inšpiratívne obdobie, kedy medzi vami a vašim miláčikom perfektne funguje pozitívna výmena názorov i energií. Objavujete spoločné záujmy a podporujete sa vo všetkých činnostiach. Partnerstvo sa rozvíja nielen vo fyzickej, ale aj duševnej rovine. Radujete sa z obojstrannej dôvery a budujete pevné základy pre dlhoročné, úprimné spolužitie. Rozbúrené emócie hľadajú spôsob aj miesto, kde by sa mohli bez obáv prejaviť. Niet divu, že na sebe môžete vzájomne nechať ruky. Na nedostatok dôvery si nemôžete sťažovať.

Profimedia

Býk - karta Posledný súd

V budúcnosti sa paradoxne zrkadlí vaša minulosť. Zrejme sa vám ozve bývalý partner a pokúsi sa znovu nadviazať kontakt. Nie nadarmo sa hovorí, že stará láska nehrdzavie. Zrejme jeho sladkým lichôtkam podľahnete a vstúpite znova do tej istej rieky. Vo vašej mysli totiž ostali len pozitívne spomienky a nemôžete si uvedomiť, prečo ste sa vlastne kedysi rozišli. Oprášite staré historky a nenásilne sa znovu priblížite. Karta Posledného súdu v sebe skrýva osudovú lásku. To dodáva odvahu nezadaným jedincom.

Blíženci - karta Svet

Čo viac si priať, než aby vám celý svet ležal pri nohách! Nikto vás nemôže zastaviť v rozlete, ani stiahnuť vaše sny späť na zem. Nastáva obdobie, kedy sa rozhoduje o kľúčových životných udalostiach a o smere, akým sa začínajúce vzťahy budú uberať. Verte, že sa všetko zavŕši vo váš prospech. Spojenia, v ktorých dominuje karta Sveta, nie sú len odrazom spaľujúcej vášne, ale tiež pevného priateľstva a partnerstva. Náprotivok je na vás vnútorne napojený, preto sa nemusíte báť nedorozumení a odlišných plánov do budúcna.

Profimedia

Rak - karta Desať diskov

Užívate si ohromné ​​životné nadšenie, kedy vás obklopujú skvelí ľudia a hviezdy vám nahrávajú na smeč. Životný optimizmus k vám láka neustále nové tváre, ktoré z vás čerpajú nezdolnú energiu. Žijete na plný plyn a nenechávate si žiadne sily do zásoby. Váš elán však nie je nekonečný! Vo vzťahoch preto nezabudnite na vyváženosť. Nemôžete neustále druhým len dávať, ale musíte tiež lásku brať. To isté platí aj voči dlhoročnému partnerovi. Rovnováha zaistí spoločnému spolužitiu perspektívnu budúcnosť.

Lev - karta Kráľovná palíc

Prekonali ste zložité obdobie a na nepríjemnosti už môžete spomínať ako na zlý sen. Svojho terajšieho partnera považujete nielen za jedinečného milenca, ale zároveň za najlepšieho priateľa. Môže sa s vami o čomkoľvek srdečne porozprávať a nemusí sa pritom obávať vašej reakcie. Staráte sa oňho s takou láskou, že iný prístup ani neprichádza do úvahy. Funguje medzi vami úplná dôvera. Preto vás mnohokrát prekvapí, aké témy s vami chce preberať. Žiadne spoločenské tabu u vás neexistuje.

Profimedia

Panna - karta Eso diskov

Vytiahli ste si šťastnú kartu, ktorá nepríjemnosti takmer vylučuje. Vaša láska je naplnená úprimnosťou, šťastím a elánom, vďaka čomu prekonáte aj nemožné. Jediný problém, ktorý by sa mohol vyskytnúť, je prílišné mamonárstvo. Nenechajte sa uniesť prívalom bohatstva a šťastia, ktoré vás zaplavuje. Chcete mať všetko len pre seba a svojou netrpezlivosťou by ste mohli plamienok lásky udusiť. Náprotivok potrebuje priestor pre vlastný život. Ak je nutné dať niečomu viac času, urobte to. Hviezdy si to žiadajú.

Váhy - karta Eso mečov

Partner ocenil, s akou starostlivosťou a trpezlivosťou sa dokážete popasovať s nepriazňou osudu. Podarilo sa vám rozpliesť spletité nitky istého problému, ktorý bránil partnerskému šťastiu. Veľakrát stačilo túto prekážku správne pomenovať! Boli ste presvedčení o svojej pravde a bili ste sa za spoločnú budúcnosť. Beda, ak by niekto z priateľov či rodiny stál proti vám. Platíte za ženu či muža činu, ktorý sa cieľavedome a neomylne zasadil o svoje životné šťastie. Vďaka tomu vašej láske nestojí nikto a nič v ceste.

Profimedia

Škorpión - karta Sila

Váš život úplne ovláda nespútaná láska prechádzajúca mnohokrát až v nehanebnú sexualitu. Medzi vami funguje taká chemická príťažlivosť, že ju dokážete ťažko ovládnuť. Karta Sily je typická pre čerstvo zamilované páry a utajované mimomanželské romániky. Prívalu emócií sa nedá odolať! Nemôžete robiť nič iné, než vyradiť z rozhodovania rozum a užiť si ponúkanú príležitosť plnými dúškami. To isté platí pre vášho miláčika. Rozhodovanie sa teraz riadi predovšetkým libidom, čo čas od času to nie je na škodu.

Strelec - karta Kráľ mečov

Sexuálna príťažlivosť síce stále funguje na výbornú, ale chápete, že vám ku šťastiu nestačí. Stojíte pred novými životnými výzvami a nenecháte si ich pretiecť medzi prstami. Čím väčšia príchuť nepoznaného až zakázaného, ​​tým viac vás láka. Zaujímajú vás partnerove názory i tajné priania. Skrátka sa vzájomne prepojujete nielen fyzicky, ale aj psychicky. Harmonická atmosféra, ktorá medzi vami vládne, prispieva k celkovému partnerskému šťastiu. Vážite si každý okamih, ktorý strávite po partnerovom boku.

Profimedia

Kozorožec - karta Deväť diskov

Ocitnete sa v situácii, kedy budete dobrovoľne bez partnera. Možno pôjde o krátku pauzu v dlhoročnom partnerstve, počas ktorej obaja naberiete nové sily k spoločnému životu, možno o definitívny rozchod. Potrebujete viac času pre sebarealizáciu aj vlastné koníčky a toto riešenie sa vám javí ako jediné možné. Podľa karty Deviatich diskov nepôjde zďaleka o nič nepríjemné, dosť možno sa iba jeden z vás vydá na pracovnú cestu či do kúpeľov. Krátke odlúčenie vašu lásku zregeneruje. Potrebujete si vydýchnuť.

Vodnár - karta Štyri meče

Symbolika Štyroch mečov odkazuje na stagnujúce obdobie, kedy sa partnerstvo ocitne na mŕtvom bode a city môžu vychladnúť. Náprotivok aj vy sami vyčkávate, kam vás vesmírny vietor zanesie. Nepokúšajte sa záležitosti popohnať. Aj tak svojou snahou nič neurýchlite, len by ste do zabehnutého systému vniesli chaos. Problémy sa riešia bez vášho pričinenia a vesmír vám pripraví cestu, po ktorej sa vydať. Vaša drahá polovička si potrebuje uvedomiť, čo od spoločného spolužitia čaká. Veľakrát môže ísť o citovo nezrelého jedinca.

Profimedia

Ryby - karta Spravodlivosť

Vychutnávate si rovnocenné partnerstvo plné lásky a vzájomnej dôvery. Spoločným spolužitím sa nesie harmónia, ktorú nič zásadné nenaruší. Táto karta veští aj do budúcnosti pokojnú lásku plnú spokojnosti. Všetko, čo do súčasného vzťahu investujete, sa vám v nadchádzajúcom čase dvojnásobne vráti. Naučíte sa robiť kompromisy a počúvať názor druhých. Náprotivok si vás nemôže vynachváliť. Zrejete ako víno a dostáva sa vám zadosťučinenia za všetky komplikácie, ktoré ste spoločne museli vytrpieť.

Súvisiace články

Najčítanejšie