shutterstock
StoryEditor

Toto o nej vedel málokto! Gisele Bündchen zverejnila na narodeniny fotku svojej dvojičky

21.07.2019, 12:00
Celebrity
Svetová brazílska topmodelka oslávila v sobotu 39 rokov. Pri tejto príležitosti zverejnila na sociálnej sieti fotografiu svojej rovnako starej sestry.

Krásna Brazílčanka, ktorej rodičia pochádzajú z Nemecka, síce predvádzala pre všetkých možných velikánov, no ako modelka sa nikdy necítila. ,,Modeling ma nikdy nedefinoval,'' prezradila v jednom z rozhovorov a zaspomínala na to, ako sa kedysi chcela stať volejbalistkou. Na radu mamy však spolu aj so svojou dvojičkou Patriciou navštevovali modelingovú prípravu, kde sa venovali baletu, tancu, ale aj učeniu tých správnych spôsobov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Feliz aniversário para a melhor mãe do mundo! Te amo muito! ?❤️? Happy birthday to the best mom in the world! I love you so much!

Príspevok, ktorý zdieľa Gisele Bündchen (@gisele),

Patricia je však narozdiel od svojej sestry hanblivá. Svet šoubiznisu síce opustila krátko pred tým, než sa z Gisele stala vychýrená modelka, no stále jej bola na blízku. Okrem ustavičnej podpory, ktorú svojej dvojičke poskytovala, sa Patricia stala aj jej ''oficiálnym'' zamestnancom. Nielenže je Giselinou manažérkou, z času na čas jej pomáha spracovať sociálne siete a dokonca pôsobí ako jej hovorkyňa.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#GiseleBudchen e sua irmã #gêmea #PatriciaBudchen #lindas! #fashion #topmodel #deixaeutecontar

Príspevok, ktorý zdieľa Deixa eu Te Contar™ (@deixa_eutecontar),

Dvojičky tak držia stále pri sebe. Dôkazom je aj nádherný post, ktorý pridala topmodelka na svoj instagram k príležitosti ich narodenín. ,,Všetko najlepšie mojej druhej polovičke! Dnes síce fyzicky oddelené, no v srdci navždy spojené. Tak veľmi mi chýbaš. Prajem ti všetku lásku a šťastie sveta, milujem ťa!'' napísala k fotografii, na ktorej obidve vyzerajú šťastne a spokojne. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 06:13