Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
WAU, super nápad: Na stužkovú si dala mamine svadobné šaty, aha, ako jej to pristalo
Zdielať na

WAU, super nápad: Na stužkovú si dala mamine svadobné šaty, aha, ako jej to pristalo

Zdroj: Profimedia

Vynikla aj ušetrila! Táto mladá dáma si vymyslela skvelý outfit, za ktorý si vyslúžila mnoho komplimentov. Ako sa vám páči v retro šatách po mame?

Angličanka Grace Jeyes (18) sa rozhodla, že nebude vyhadzovať kopec peňazí za nové šaty a tak sa prehrabala v maminom šatníku. Keď v ňom objavila jej svadobné šaty, ktoré mala odložené, bolo rozhodnuté!

​Aj svadobné šaty Jasminy Alagič mnohých prekvapili a zaujali...

Originálne a krásne

Prísť na záverečný školský ples v retro svadobných šatách z roku 1998, je určite odvážne rozhodnutie, no Grace vedela, že to zafunguje.

Takto vyzerala jej mama ako nevesta...

Profimedia

Krémové šaty s niekoľkými zaujímavými vintage detailmi jej sadli ako uliate. Aby aspoň čiastočne rozbila svetlú farbu, doladila ich so sýto červenými topánkami na podpätku a malou kabelkou v rovnakej farbe. Jemné náušnice, červený rúž a voľne rozpustené vlasy boli už len čerešničkou na torte.

Profimedia

„Dostala som mnoho komplimentov od spolužiakov a učiteľov, pretože moje šaty boli úplne iné, ako mali ostatní. Takmer nikto mi neveril, že sa v nich moja mama pred dvadsiatimi rokmi vydávala,“ povedala Grace, ktorú úplne najviac potešilo to, akú radosť urobila svojej mame.

Super nápad, čo poviete, pristalo jej to?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie