Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
TOTO chcelo poriadnu dávku odvahy: Jojkárska herečka ukázala fotky, ktoré iné ženy skrývajú
Zdielať na

TOTO chcelo poriadnu dávku odvahy: Jojkárska herečka ukázala fotky, ktoré iné ženy skrývajú

Zdroj: Instagram/mon.horvath

Diváci ju spoznali aj vďaka seriálu televízie JOJ Pravá tvár a ženy ju milujú najmä pre jej otvorenosť. Monika Horváthová dlho váhala, či verejnosti ukázať fotky, ktorými sa ženy nerady chvália. Prečo? Pozrite sa!

Sympatická mamička patrí medzi naše najkrajšie herečky a môže sa pochváliť ukážkovou postavičkou. Monika sa dnes pýši aj krásnou pleť, no nie vždy tomu bolo tak. 

Moniku v minulosti chytili policajti a chceli jej dať pokutu. Ako to celé dopadlo, si pozrite tu:

​Tmavovláska na Instagrame zverejnila fotky, ktoré zdvihnú sebavedomie ženám, ktoré trápi rovnaký problém - problematická pleť. Monika otvorene priznala, že ešte pred pár mesiacmi sama bojovala so silným akné po celej tvári. "Veľmi dlho som rozmýšľala nad tým, či mám niekedy zverejniť tieto fotky. Dnes ale nastal ten deň, kedy som si naplno uvedomila, že sa vlastne nemám za čo hanbiť. Práve naopak... som HRDÁ na svoju pleť, že túto ťažkú cestu zvládla a dnes vyzerá takto...To čo vidíte, to sú hormóny, stres, narušená psychika, zdravotné problémy, zlý životný štýl, zlá starostlivosť o pleť... Naša pleť je indikátor vnútorného aj vonkajšieho nepokoja nášho tela," priznala herečka otvorene v komentári k fotkám, ktoré sú bez akýchkoľvek úprav a ukazujú jej pleť presne tak, ako vyzerala. Rešpekt!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

✨ Veeeeeeeeľmi dlho som rozmýšľala nad tým, či mám niekedy zverejniť tieto fotky. Dnes ale nastal ten deň, kedy som si naplno uvedomila, že sa vlastne nemám za čo hanbiť. ?? Práve naopak.. som HRDÁ na svoju pleť, že túto ťažkú cestu zvládla a dnes vyzerá takto. Som hrdá momentálne aj na tie tri “pohodové” jebáčiky na mojej tvári /⛺️??+málo spánku/, ktoré mi pripomínajú, že som stále iba ČLOVEK so svojími nedokonalosťami. To čo vidíte, to sú hormóny, stres, narušená psychika, zdravotné problémy, zlý životný štýl, zlá starostlivosť o pleť... Naša pleť je indikátor vnútorneho aj vonkajšieho nepokoja nášho tela. Mne napr. pomohlo UPOKOJIŤ SA!, dôkladne čistiť pleť a starať sa o ňu “vo dne v noci”!!, dať si dokopy zdravie!!!, ZAMILOVAŤ SA /mať pri sebe konečne muža, ktorý si ma váži a miluje takú aká som... D ♥️/ noo najmä - MILOVAŤ SAMÚ SEBA!!!! To je začiatok všetkého ☀️ P.S. Ani na jednu fotku som nepoužila filter, nie je to totiž potrebné. ? #život #zdravie #láska #krásnapleť #krásnevnútro P.S.2 Moje čistenie sa nijako nezmenilo oproti tomu, čo som vám sem nahrala v stories. Pokojne si to preštudujte ešte raz a úplne najlepšie urobíte, ak si rovno kliknete @smartbeauty.sk ..to je totiž ťažký profík. ??? •1/ 19.7.2019 •2/ 11.12.2018 •3/ 2.11.2018 •4/ 28.10.2018 •5/ 21.10.2018 •6/ 5.1.2018 •7/ 10.9.2018

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Horváthová (@mon.horvath),

Súvisiace články

Najčítanejšie