Baron Zemo sa vráti v MARVEL seriáli Falcon and Winter Soldier!

Nenechajte si ujsť

Adam Martiš
Adam Martiš
Mám 24 rokov, vyštudoval som mediálnu komunikáciu a som milovníkom filmov, seriálov, hier a popkultúrneho obsahu. Zaujímam sa aj o technológie, hudbu, módu či šport – celkový rozhľad je u mňa na prvom mieste.

Dámy a Páni, druhé Vianoce pre všetkých milovníkov filmov a seriálov sú konečne tu. Samozrejme máme na mysli akciu Comic-Con 2019, ktorá práve v týchto chvíľach prebieha v americkom San Diegu. Tie najväčšie filmové štúdia tu odhaľujú ich pripravované novinky a každý deň sa teda dočkáme nálože nových trailerov a oznámení.

Počas najbližších dní sa môžete tešiť na odhalenie budúcich filmov od Marvel Studios, no svoje vlastné panely budú mať aj Star WarsHBO či Netflix s ich seriálom Zaklínač. Pokiaľ sa chcete o tejto akcii dozvedieť viac a pozrieť si jednotlivé rozpisy, tak určite klikajte na tento článok.

The Falcon and the Winter Soldier
Zdroj: twitter.com

Kedy uvidíme seriál Falcon and Winter Soldier?

Počas Marvel panelu bol bližšie predstavený aj seriál The Falcon and the Winter Soldier, ktorý uvidíme na streamovacej stanici Disney+. V hlavných úlohách samozrejme uvidíme Anthony Mackieho a Sebastiana Stana. Falcon prebral štafetu po Stevovi Rogersovi a stáva sa tak novým Captainom Americom – po boku s Buckym. Ich spoločný seriál uvidíme už na jeseň roku 2020, čím sa radí do prvej vlny obsahu na Disney+ (november 2019 až november 2020).

Baron Zemo budúcnosť
Zdroj: screenrant.com

Je dôležité spomenúť, že tento seriál (ako aj tie ostatné) budú plnohodnotnou súčasťou Štvrtej fázy Marvel Cinematic Universe. Jasným dôkazom je aj prítomnosť herca Daniela Brühla, ktorý si zahrá hlavného zloducha. Už vo filme Captain America: Civil War stvárnil postavu Barona Zema, no nepodobal sa svojej komiksovej predlohe. Tentokrát sa to však zmení a príde aj so svojou ikonickou fialovou maskou!

Novinky o všetkých ostatných oznámených filmoch nájdete na tomto odkaze! Tešíte sa na seriál The Falcon and the Winter Soldier? Vaše názory nám napíšte do komentárov!

Zdroj: screenrant.com

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -