Marvel potvrdil príchod Fantastickej štvorky a mutantov do MCU!

Nenechajte si ujsť

Adam Martiš
Adam Martiš
Mám 24 rokov, vyštudoval som mediálnu komunikáciu a som milovníkom filmov, seriálov, hier a popkultúrneho obsahu. Zaujímam sa aj o technológie, hudbu, módu či šport – celkový rozhľad je u mňa na prvom mieste.

Najčítanejšie za 7 dní

Dámy a Páni, druhé Vianoce pre všetkých milovníkov filmov a seriálov sú konečne tu. Samozrejme máme na mysli akciu Comic-Con 2019, ktorá práve v týchto chvíľach prebieha v americkom San Diegu. Tie najväčšie filmové štúdia tu odhaľujú ich pripravované novinky a každý deň sa teda dočkáme nálože nových trailerov a oznámení.

Počas najbližších dní sa môžete tešiť na odhalenie budúcich filmov od Marvel Studios, no svoje vlastné panely budú mať aj Star WarsHBO či Netflix s ich seriálom Zaklínač. Pokiaľ sa chcete o tejto akcii dozvedieť viac a pozrieť si jednotlivé rozpisy, tak určite klikajte na tento článok.

Marvel
Zdroj: theverge.com

Mutanti a Fantastická štvorka v MCU?

Ako už určite viete, postavy z tímov ako X-Men či Fantastická štvorka už oficiálne patria pod Marvel Studios, keďže štúdio Disney odkúpilo Fox. Celé odklepnutie tohto nákupu však trvalo nejaký ten čas, takže nám bolo jasné, že tieto postavy v Štvrtej fáze Marvel Cinematic Universe ešte neuvidíme.

Každopádne, po bližšom odhalení filmov a seriálov Kevin Feige potvrdil, že uvidíme aj filmy Black Panther 2, Strážcovia Galaxie 3, Captain Marvel 2 a FANTASTICKÁ ŠTVORKA v MCU. Na samotnom konci ešte dodal, že:

„Už nemáme čas na rozprávanie ohľadom mutantov.“

Fantastická štvorka v Marvel Cinematic Universe
Zdroj: reddit.com/user/jasonandwho/

Týmto pádom potvrdil, že skôr či neskôr uvidíme nový film Fantastická štvorka a potom prídu na rad aj mutanti. Žiadne bližšie informácie, logá či dátumy premiér zatiaľ bohužiaľ nepoznáme. No netreba zabúdať na to, že už v auguste bude mať Disney vlastnú akciu D23, na ktorej bude Marvel mať ešte dosť času na rozprávanie…

Novinky o všetkých ostatných oznámených filmoch nájdete na tomto odkaze! Čo hovoríte na oficiálne potvrdenie mutantov a F4? Vaše názory nám napíšte do komentárov!

Zdroj: screenrant.com

Mohlo by sa ti páčiť

1 COMMENT

Pridaj komentár

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -