V svadobný deň chcela vyzerať krásne. Schudla preto 37 kíl a takmer ju nespoznala rodina ani priatelia

Monika Miková

Randi Vasquezová bola vždy tak trochu pri sebe. Nikdy ju to ale v ničom neobmedzovalo, cítila sa sama sebou. Nerobila si zo svojich kíl ťažkú hlavu. Nosila moderné, štýlové outfity, i keď priznáva pre portál People, niekedy nebola najšťastnejšia zo svojich fotiek.

Článok pokračuje pod videom ↓

V období po ukončení štúdia bolo pre ňu náročné sa adaptovať do života, nakoľko si dlhšiu dobu nemohla nájsť prácu. V toto skutočne ťažké obdobie ju nad hladinou držali hlavne priatelia. Mali a aj majú spolu taký zvyk. Každý víkend zájdu na večeru a drinky. Večera pozostáva z veľa kalorických jedál ako vyprážané kuracie kúsky, či sladké waffle. Spomína, že dokázala za deň so svojou spolubývajúcou zjesť aj tri hamburgre. „Priberala som a priberala,“ priznala Randi pre magazín PeopleNajsmutnejšie na tom bolo, že nemala žiadnu motiváciu s tým niečo urobiť.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Randi Vasquez (@burgerstoburpees) on

Pomalá zmena

Postupne sa situácia začala otáčať, získala výbornú prácu svadobnej fotografky. Spomínala, ako fotila jeden svadobný pár v horách. Mala prebehnúť dole horským chodníkom, no nedokázala ani držať tempo s mladomanželmi. Bola taká vyčerpaná a celkovo to bolo strašne trápne. Čím ďalej tým viac jej váha začínala prekážať a zasahovať do života. Rozhodla sa preto schudnúť. Písal sa rok 2014 a Randi urobila rázny krok, prihlásila sa do miestnej posilňovne. Myslela si, že to bude trápenie, ale opak bol pravdou. V priebehu pol roka chodievala na cvičenia dvakrát týždenne a schudla 10 kíl.

Úprimne priznala, že ju motivovali hlavne zmeny jej tela. Začala variť zdravšie, obmedzila rýchle občerstvenia, ale nevyškrtla ich úplne zo svojho jedálnička. Postupne začala strácať viac a viac kíl a cítiť sa slobodnejšia a šťastnejšia. Rok za rokom, mesiac za mesiacom robila malé krôčky k svojmu cieľu. V roku 2017 vážila o 37 kíl menej oproti roku 2014.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Randi Vasquez (@burgerstoburpees) on

Všetky svoje malé víťazstvá začala zdieľať na Instagrame. Nechcela slávu ani popularitu, bolo to len kvôli radosti a poukázaniu na to, že to môže dokázať každý. Dnes má jej profil 72 800 fanúšikov.

V roku 2018 si stanovila nový cieľ a to ubehnúť pol-maratón. „Bolo to niečo, čo som chcela urobiť už predtým ako som začala chudnúť,“ priznáva Randi.Dokázať si, že zvládnem niečo skutočne náročné, a že svoju minulosť nechávam ležať ďaleko za sebou,“ dodala. Dnes sa cíti skutočne viac motivovaná ako kedykoľvek predtým vo svojom živote. Aktuálne prežíva to najkrajšie obdobie svojho života, lebo o týždeň má svadbu. Už ju nikdy nebude držať jej váha v úzadí. Aj keď bola vždy šťastná a spokojná, neuvedomovala si, že ju váha drží v úzadí od toľkých vecí.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Randi Vasquez (@burgerstoburpees) on

Najnovšie články