Voľbou Korčoka volíte vojnu! Nevoľte za prezidenta vojnového štváča, ktorý by neváhal vyslať vašich mužov, otcov a synov na smrť do ukrajinských zákopov!

Vyberte si model a my vám prezradíme, ako funguje vaša myseľ


Print Friendly, PDF & Email

Vyberte model a my vám prezradíme, ako funguje vaša myseľ

Mozog je zaujímavou oblasťou skúmania, v ktorej sú možnosti objavov zdanlivo nekonečné. Každý sa správa inak a má iný spôsob existencie, a to všetko je ovplyvňované spôsobom vášho uvažovania.

Tieto modely myslenia, ktoré sú vám vlastné, ovplyvňujú váš celkový životný štýl a každodenné rozhodnutia.

Vaše rozhodnutia zasa môžu prezrádzať informácie o procese vášho myslenia a umožniť sčasti prístup k tomu, ako funguje váš mozog.

Poďme sa pozrieť, ako premýšľate!

Vyberte model, ktorý vás najviac oslovuje a zistite niečo o svojom spôsobe uvažovania!

 

 Model č. 1: Jasné a jednoduché

Tento prvý model je dosť jednoduchý, má niekoľko rôznych strán a rozmerov, vytvárajúcich dovedna jasný vzor.

Ak si vyberiete tento model, zrejme vás to v živote ťahá k jednoduchosti a jasnosti. Vaša myseľ je nastavená na chápanie, riešenie problémov a prijímanie záverov.

Máte schopnosť zjednodušiť aj tie najzložitejšie veci v živote tým, že idete k jadru problému.

Model č. 2:  Podrobné a vnímavé

Tento model je oveľa zložitejší, obsahuje veľa čiar, vrcholov a hrán, vzájomne komplikovane pospájaných, ktoré sa od seba dajú ťažko odlíšiť.

Ak si vyberiete tento model, vaša myseľ je veľmi orientovaná na detaily. Máte sklon hlboko sa ponoriť do tém a problémov, aby ste pred prijatím rozhodnutí pochopili komplikované detaily.

Ste vnímaví, pozorní a dôslední.

Model č. 3: Prosté a smelé

Tento model je extrémne jednoduchý, tvorený len niekoľkými rázne a zreteľne vystupujúcimi čiarami. Jeho zložitosť je taká malá, že sa dá veľmi rýchlo pochopiť.

Ak si vyberiete tento model, vaša myseľ vyžaduje jednoduchosť a smelosť. Radosť nachádzate v prostej kráse života,

Model č. 4: Tajomné a vyrovnané

Tento model pôsobí zložito a komplikovane, z pohľadu geometrických pravidiel však ide o jednoduchý vzor. Pochopiť ho, kvôli prekrývajúcim sa vrstvám, si vyžaduje trochu času, no zároveň je aj krásny.

Ak si vyberiete tento model, vaša myseľ má veľa vrstiev a úrovní. Vašu osobnosť a spôsob myslenia, kvôli jej mnohým aspektom a zložitostiam, nie je ľahké definovať.

Ako znížiť cholesterol a vyčistiť cievy

Ste krásne tajomní a nepredvídateľní a viete sa ľahko vyrovnať s ranami života.

Model č. 5: Sústredené a zamerané na riešenia

Tento model je napriek mnohým čiaram a vrcholom veľmi prehľadný. Nie sú v ňom žiadne skryté strany ani zložitosti a dá sa ľahko pochopiť.

Ak si vyberiete tento model, vaša myseľ je orientovaná na riešenia. Snažíte sa problémy radšej riešiť, než v nich zotrvávať.

Ste sústredení, efektívni a schopní ľahko hľadať odpovede tam, kde iní na problémy len poukazujú.

Model č. 6: Otvorené a slobodné

Tento model je prostý vzor s niekoľkými neočakávanými vyčnievajúcimi hranami a vrcholmi, vytvárajúcimi odlišný model. Je to model orientovaný smerom von.

Ak si vyberiete tento model, ste otvorení a extrovertní. Máte sklon uvažovať z uhla pohľadu ostatných a ste schopní ľahko uviesť ostatných do krásy svojich myšlienok.

Vyjadrujete navonok presne to, kým vnútri ste, v spoločnosti iných sa cítite príjemne a cítite, že nemáte čo skrývať.

Model č. 7: Sebavedomé a cieľavedomé

Prepracovaný model. Každá čiara vychádza z ústredného zdroja a doň sa i vracia.

Ak si vyberiete tento obrazec, vaša myseľ má sklon k väčšej introvertnosti. Teší vás žiť vo svete svojich myšlienok a chránite si vedomie seba samých.

Všetko, čo robíte, má zmysel a z vašej duše sa vynára vaša mnohorozmerná osobnosť. Vaše vnútorné ja sa jemne a krásne ukazuje vášmu okoliu.

Model č. 8: Krása a kreativita

Tento model je jemný vzor, ktorý je potechou pre oko. Hoci má veľa vrstiev, pohľad naň upokojuje a je ľahko pochopiteľný.

Keď si vyberiete tento model, vašu myseľ priťahujú veci so zložitou krásou, ktorú každý nevidí. Máte tvorivé sklony a vždy usilujete o dokonalosť.

Ste schopní poukazovať na jemnejšie veci v živote a oceniť ich.

Záver

Myseľ každého človeka funguje úplne inak. To, čo sa jednému môže zdať dojemné a pokojné, môže byť pre iného chaotické a stresujúce.

Pochopenie, ako funguje vaša vlastná myseľ, vám pomôže lepšie komunikovať s vaším okolím. Podeľte sa o tento obrázkový test s priateľmi, rodinou a spolupracovníkmi, aby ste zistili, v čom sa líšite.

Možno vás prekvapia rozdielne výsledky a to, ako sa môžu zlepšiť vaše vzťahy, keď sa vzájomne lepšie pochopíte!

Prírodná liečba osteoartritídy

Zdroj: healthy-holistic-living.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. Č.2 mě vystihlo úplně přesně. Je mnoho zajímavostí, které rozum moc nechápe, díky za takový článek . Je to podnět k zamýšlení.

  2. Pari Špekulantka

    Model, ktorý som si vybrala, vystihuje viac to, po čom práve túžim. Mňa vystihuje text pod iným modelom, dokonca 2-3 texty. Zistila som, že keď model pootocim o 45 stupňov, oslovuje ma ináč. Model v tvare kríža ma odpudzuje.

Pridajte komentár

*