Presunúť na hlavný obsah

Zistil som, že moja manželka má pikantnú záľubu: Po odhalení som sa cítil trápne, ale bol som ochotný urobiť toto

Sex a vzťahy

Myslel som si, že s Kamilou, mojou manželkou, máme podobné „chúťky“. Keď som odhalil jen pikantnú záľubu a hranice, kam až je schopná zájsť kvôli vzrušeniu, cítil som sa v prvom rade trápne, neisto a nakoniec som urobil niečo, čo celkom pochovalo náš vzťah.

Od začiatku bola medzi nami silná chémia 

Vzťah Kamily a nášho známeho, volajme ho Juraj, bol v podstate od začiatku založený aj na silnej príťažlivosti z jednej aj druhej strany. Až neskôr zistili, že si sedia aj ľudsky a napokon aj to, že by boli jeden pre druhého tým vhodným partnerom, s ktorým chcú prežiť svoj život: „Tak som ju požiadal o ruku a hoci sme boli obaja plne vyťažení aj našimi kariérami, vždy sme si na seba našli čas. Čo sa týka intímnych záležitostí, samozrejme, že to už nebolo až také žhavé ako na začiatku, ale to je snáď prirodzené. No nikdy mi nedala ani slovom ani skutkom pocítiť, že by chcela niečo iné, možno viac. O to viac som bol šokovaný jej správaním,“ priznáva na úvod svojho rozprávania Juraj. 

Mohlo by vás zaujímať: Svet je skutočne malý: To, že nevera praskne práve týmto kurióznym spôsobom by som v živote nečakala 

Jedného večera som ju prichytil pri tomto

Jeho manželka Kamila mala však potreby, o ktorých sa svojmu manželovi nezmienila a radšej si ich snažila naplniť po svojom. Nie, nebojte sa, nie je to klasický príbeh nevery. Kamila neverná nebola, teda ako sa to vezme: „Jedného večera som sa vrátil so služobky skôr domov a chcel som ju prekvapiť. Potichu som si otvoril a chcel som sa vkradnúť do našej spálne. No na chodbe som začul, ako niekto nahlas stoná od vzrušenia. Zrazu som sa desil najhoršieho. Bol som presvedčený, že tam má milenca. Keď som však opatrne nakukol cez dvere, ku ktorým bola otočená chrbtom, ostal som celkom šokovaný. Na monitore počítača bežalo porno, konkrétne dvaja muži a jedna žena, všetci v tom najlepšom spolu s mojou pani manželkou, ktorá práve vyvrcholila. V tej chvíli som nevedel, čo si o tom myslieť, tak som zase potichu odišiel bez slova ku kamarátovi na byt, kde som prespal a domov som sa vrátil až nasledujúci deň, ako bolo pôvodne v pláne,“ objasňuje náš známy, ktorý sa v prvom rade cítil trápne a neisto, akoby svojej manželke v intímnej oblasti nestačil.

Čítajte tiež: Opustila som svojho muža len kvôli jednej veci: Pochopila som, že sx je lepší s mladším mužom

Hoci mi to nebolo po chuti, prišiel som s týmto nápadom

Juraj nechcel, aby sa jeho manželka s ním v intímnej oblasti nudila. Celé si to nechal prejsť hlavou. Nevedel, či sa otvorene o tom s ňou porozpráva alebo sa pokúsi byť vynaliezavejší: „Hoci som bol prioritne proti skupinovému sexu, rozhodol som sa objednať nás na swingers párty. Keď som s tým prišiel za Kamilou, bola prekvapená, ale v podstate sa na nič nepýtala a bez väčšieho presviedčania či premýšľania, povedala, že to skúsi,“ opisuje Juraj, ktorý však možno podvedome dúfal, že nebude súhlasiť. Bál sa, že ju časom stratí, preto sa pre swingers párty rozhodol. Hoci mu nebola po chuti predstava, že niekto cudzí si užíva s jeho ženou, hoci by na tom bol rovnako. 

Ten osudný večer rozhodol

Keď prišiel ten osudný večer a s Kamilou si vybrali pár, s ktorým budú so súhlasom toho druhého kvázi neverní, Juraj to nakoniec nedokázal urobiť. Keď však celý nesvoj vtrhol do izby, kde sa nachádzala jeho manželka, zdesene sa prizeral tomu, keď videl, že jeho manželka si to skutočne užívala: „Zmohol som sa len na to, že som jej povedal, že toto nedokážem. Že sa o ňu neviem deliť a odišiel som. Ten obraz Kamily, ako si to užíva s cudzím mužom s mojím súhlasom, ešte som jej to aj sám navrhol, už asi nikdy nedostanem z mysle,“ priznáva na záver Juraj, ktorý mal po tomto incidente s manželkou aj vážnu debatu. 

Neprehliadnite: Najlepší sex v živvote som mala s mužom, s ktorým som to (ne)chcela: Toto odhalenie hovorí za všetko

Snažila sa prehovoriť, ale márne 

Kamila sa skutočne priznala k tomu, že chce od sexu viac, že by rada experimentovala a Juraj sa rozhodol, že toto nechce do budúcna riskovať. Nechce ženu, ktorá nemá žiadne zábrany a intímny život s ním je pre ňu nedostačujúci. Hoci sa ho Kamila ešte snažila prehovoriť, aby sa nerozvádzali, pretože napriek tejto jednej „maličkosti“ mala svojho manžela úprimne rada, nedokázala ho odhovoriť. Na druhej strane to nechala tak, pretože asi sama podľa slov dnes už bývalého manžela vycítila, že ani ona sa nedokáže vzdať svojich pikantných záľub kvôli záchrane manželstva.