Sociálne siete

Podvodníci na FB s Gratorama doplietli čo mohli + zneužitý Dominik Porubský

Podvodníci na FB s Gratorama doplietli čo mohli + zneužitý Dominik Porubský
5 (100%) 1 hlas[ov]

Víťaž Farmy Dominik Porubský a jeho fotografie zneužili podvodníci do fotografií a do falošných stránok na doméne LINK1. Dostanete sa tam ľahko pomocou falošnej reklamy na Facebooku. Facebook pritom veľmi dobre vie, že s reklamou nie je niečo v poriadku. Už pri zobrazení nám totiž zobrazuje aj informáciu, že ak nie je s reklamou niečo v poriadku, máme ju ihneď nahlásiť. Tak prečo ju zobrazujú? Takéto upozornenie či možnosť sa pri inej reklame nezobrazila. Celá facebook reklama je však vtipná.

dominik Porubský, podvodný facebook a gratorama

inzercia:

Jej autor má v hlave poriadny bordel, keď si nedokázal všimnúť, koľko chýb v príspevku spravil. Černoška na Slovensku s typicky americkými televíznymi farbami, titulok článku v angličtine, množstvo chýb, nedostatkov a keď kliknete, dostanete sa na príšerný portál, ktorý ukradol logo britského THE SUN. Celé stránky návštevníkovi ponúknu podvodné informácie o Dominikovi a o tom, ako prišiel k závratnej sume peňazí, že si môže dovoliť kupovať drahé BMW.

dominik Porubský, podvodný facebook a gratorama

Kasíno Gratorama

Celý podvod je reklamou na online kasíno Gratorama. Vraj Dominik vyskúšal, vyhral, a inšpiroval aj redaktorov tohto podvodného neexistujúceho portálu. Celé stránky sú plné neuveriteľných sprostostí, klamstiev, pokradnutých fotografií a vymysleného rozhovoru, ktorý sa nikdy nekonal. Rovnakí podvodníci majú za sebou už množstvo podvodov a vzhľadom na primitívnosť kódu stránok to vyzerá na rovnaké pozadie ako v prípade podvodného krému so zneužitou Adelou Banášovou, dnes Vinczeovou.

  • LINK1: http:(2x lomítko)howtubez.me/dominic-shocks-shortly-after-win-buys-75000-euros/?Ad=1&d=adset1desktop25&utm_source=Ayli&utm_medium=666713723794210&fbclid=IwAR0tLAAm77vl08cL0gbBG3bi2re6OrAYlg4DiLJ7AzhLf8hGidSW4DbOg3U

Neodporúčame dôverovať ničomu z tejto stránky. ide o falošný portál a podvodné reklamy, tvrdenia, koláže a zneužitia mien, snímkov a faktov do falošných nikdy neprebiehajúcich rozhovorov.

Pomohli sme vám? Pomôžete vy nám?

V prípade záujmu o pomoc z vašej strany smerom k nám nám postačí naozaj málo. Mimo zdieľanie našich článkov nám pomáha ľubovoľný príspevok na "kávu" a chod stránok na nasledovné údaje:

Číslo účtu: SK84 8330 0000 0026 0029 5817
Dôležitý je variabilný symbol: 8188900864

Príspevok na "kávu" (v kaviarni pokojne v cene okolo 1 EURO) je v skutočnosti príspevok na chod stránok u webhostingovej spoločnosti. Ďakujeme za Vašu pomoc. Viac o podpore portálu nájdete v tomto článku.
QR platba donate, podpora HOAX.sk

inzercia:

Aké máte z článku a témy pocity?

Rozčúlený
0
Šťastný
0
Milujem to
0
Nie som si istý
0
Hlúposť
0

Mohlo by vás zaujímať aj nasledovné:

Viac v rubrike:Sociálne siete

Komentáre sú ukončené