Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 12. júl 2019

Ako nosiť košeľu s krátkym rukávom?

Bowlingová, havajská či košeľa skrátkym rukávom, nazvať ju môžete ako chcete, no faktom ostáva, že toto leto je mimoriadne trendy. Ako sa teda košeľa skrátkym rukávom azaujímavými potlačami nosí?

Ako nosiť košeľu s krátkym rukávom?

Bowlingová, havajská či košeľa s krátkym rukávom, nazvať ju môžete ako chcete, no faktom ostáva, že toto leto je mimoriadne trendy. Ako sa teda košeľa s krátkym rukávom a zaujímavými potlačami nosí?

S ľanovými nohavicami

Ľan a voľná košeľa idú dokopy. Spolu vytvárajú zaujímavý outfit, ktorý je ako stvorený do letného mesta aj na dovolenku.

@thatsaleaf

 

S teplákmi

Niečo pre módne experimentátorky. Skombinujte zaujímavú košeľu s krátkym rukávom s teplákmi pre vytvorenie extravagantného outfit.

2@devonleecarlson

S inými potlačami

Potlače sa v lete nosia. Či už si vyberiete kvetiny, bodky, batiku alebo niečo iné, skúste ich pomiešať medzi sebou. Platí to aj v prípade košele s krátkym rukávom.

3@emilisindlev

S džínsami

Stavte na klasiku v podobe džínsov, zastoknite do nich košeľu a chic outfit je na svete. Môžete ísť do minimalistickej, monochromatickej kombinácie, alebo do niečo farebnejšieho a bláznivého.

4@alyssainthecity

S džínsovou sukňou

Návrat džínsovej sukne oceníte aj v prípade, že chcete experimentovať s košeľou s krátkym rukávom. Dokonale sa k sebe hodia, pôsobia moderne a štýlovo.

5@kristengracelam

Foto: Instagram

1092

Súvisiace články