Zároveň sú Vegan a Paraben-free.

Každá žena dbá na to, aby vyzerala každý deň neodolateľne. Ani jednej dáme určite nechýba v kabelke rúž, ktorý dodá ženám sebavedomie, aj keď nemá na sebe žiaden make-up. Neodolateľné pery sú snom každej z nás. Nájsť ale ten vhodný odtieň a samotný produkt je miestami ako hľadanie ihly v kope sena. Nehovoriac o tom, že obľúbené matné rúže väčšinou pery vysušia a zanechávajú na ňom nepríjemne žmolky. Existuje ale riešenia na spomenuté problémy. Nemusíte ju hľadať na zahraničnom trhu, ale u nás na Slovensku. Známa moderátorka a modelka Soňa Skoncová veľmi rada cestuje. Častokrát zavíta aj do ďalekej Ameriky, kde celý nápad vznikol.

Náš celý príbeh vznikol v Californii v meste Los Angeles ,ktoré je pre mňa veľkou inšpiráciou už mnoho rokov. A keďže veľkou silou, ktorá ma vždy posúva vpred ste vy a denno denne som dostávala otázky na to ,aké rúže používam napadlo mi založiť si vlastnú ,výnimočnú značku mojich rúžov na pery. Ako každá žena aj ja milujem rúže ,no moje pery sú veľmi citlivé a nie každá kozmetická značka mi vyhovuje a tak som sa rozhodla pátrať po rúžoch ,ktoré by splnili moje špecifikácie hlavne čo sa týka kvality. A keďže v Californii sa ľudia už dlhodobo venujú nie len zdravému životnému štýlu ,ale aj “zdravej” kozmetike našla som si s pomocou mojej kamarátky v Los Angeles kozmetickú firmu, ktorá naplnila moje očakávania,“ hovorí Sonička. Medzi ženami sú najobľúbenejšie práve matné rúže, ktoré ale nemajú najlepší vplyv na pery a pri dlhodobom používaní ich vysušujú. Novinka s názvom KUKU LIPS sú vysokopigmentové tekuté rúže, ktoré pery zahalia do zamatového finišu. Rúž nielenže vydrží celý deň , ale neničí ženské pery. Po odlíčení pery netrpia a neštípu. 

KUKU LIPS boli vyvinuté tak, aby šetrili aj životné prostredie. Výrobky nie sú testované na zvieratách, sú Vegan a neobsahujú žiadne živočíšne zložky. Pri aplikácii nepotrebujete ani kontúrku, keďže aplikátor je v tvare srdca a dokonale si ho môžete naniesť na pery. Ďalšou výhodou je určite aj to, že všetky tiene vám vydržia na perách celý deň bez toho, aby ste sa museli znova a znova namaľovať. Vďaka tomu môžete jesť, piť a bozkávať sa a nezanecháte nikde vaše odtlačky pier. Sú dostupné v 3 najžiadanejších odtieňoch, takže každá dáma si príde na svoje. Sú ideálnym riešením aj počas leta k vode alebo na dovolenku. Oslňte vaše okolie vašimi dokonalými perami.

zdroj@https://www.ilovekuku.com/sk/lips

fotky@archív WomanMan magazine

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu