Presunúť na hlavný obsah

Mala som pomer s mužom najlepšej kamarátky: Keď sa stala táto jedna vec, pochopila som, akú hru s nami celý čas hral

Partnerské vzťahy

Lea sa zamilovala do manžela svojej najlepšej priateľky. A hoci vždy takéto typy žien odsudzovala, v danom okamihu nevedela tomu, ako sa ich vzťah ďalej vyvíjal, zabrániť. Dodnes to však ľutuje.

Lea a Timea neboli priateľkami od detstva. Spoznali sa až počas jednej stáže vo Paríži. Obe chceli pracovať v rovnakej firme, milovali módu, večierky a cestovanie. To boli veci, ktoré ich spájali, keď mali dvadsať. No a časom zistili, že majú oveľa viac spoločného ako predpokladali a zároveň zrejme aj chceli. 

Neprehliadnite: K dcérke som si našla opatrovateľku: Tvárila sa ako profesionálka, toto však v skutočnosti robila v našom dome

Vo všetkých zlomových okamihoch sme tu boli jedna pre druhú

Práve po návrate z Francúzska získali obe job snov. Začali pracovať vo Viedni na marketigovom oddelení jednej z najprestížnejších hotelových sietí na svete. Našli si spoločné bývanie a ich kamarátstvo bolo natoľko pevné, že si neliezli na nervy ani po 24 hodinách. Ani jedna totiž v tom čase nemala frajera. No netrvalo to veľmi dlho a Timea sa šialene zaľúbila do ich kolegu Adama. Nakoľko sympatie boli vzájomné, od randenia sa veľmi rýchlo prehupli k zásnubám a napokon svadbe. Veľa času trávili všetci traja spolu, nakoľko Lea v podstate nikoho iného okrem nich vo Viedni nemala. "Pomáhala som jej so svadobnými prípravami, chodila s ňou na skúšky šiat, zostavovala menu a bola som aj jej svedkom. V tom čase mi ani len nenapadlo, čo svojej najlepšej kamoške urobím," začína svoje rozprávanie krehká brunetka. 

Muž, ktorý zmenil všetko

Hneď ako si Timea a Adam povedali áno, mali krátku hostinu pre najbližších a odlietali na medové týždne do Tanzánie. Bola to totiž ich vysnívaná destinácia. Keď sa však odtiaľ vrátili, boli ako vymenení. "Správali sa k sebe horšie ako manželia po 25 rokoch. Za každú drobnosť po sebe "štekali", neustále sa škriepili. Nikdy predtým som ich takto nevidela. Následne Timea odletela služobne do Berlína." V tom čase sa jej manžel išiel vyžalovať práve najlepšej kamarátke svojej ženy. "Slovo dalo slovo a skončili sme pri dvoch fľašiach vína. Odrazu sa mi Adam zdal neuveriteľne príťažlivý. Dával mi množstvo komplimentov, flirtoval so mnou a v istom okamihu som mu nevedela odolať. Áno, vyspala som sa s mužom najlepšej kamošky. Lenže tam to neskončilo."

Prečítajte si: Tri roky som randila so šéfom, ktorý bol ženatý: Až keď sa stala táto vec, pochopila som, o čo mu celý čas išlo

Lea a Adam sa začali stretávať aj po Timeinom návrate. Nebola to jednorazová záležitosť. Práve naopak. Lea sa do neho šialene zaľúbila. "Pripadala som si ako na dvoch brehoch. Nedokázala som mu odolať, no zároveň som mala neustále výčitky kvôli Timei. Napokon som sa začala s Adamom rozprávať o tom, aby sme s tým skončili. Chcela som ich manželstvu dať šancu. No on bol zásadne proti. V podstate mi dal na výber. Buď v tom budeme pokračovať alebo povie Timei, že som ho zviedla ja." Lea súhlasila. Vlastne to brala tak, že nemá na výber. Až jeden moment zmenil jej pohľad na všetko. Adama stretla v meste s Timeinou sesternicou. Evidentne totiž neboli oni dve jediné ženy v jeho živote. Rovnaký scenár ako mal s Leou, totiž rozohral na viacero strán. "Rozhodla som sa Timei povedať všetko. Bola v šoku, sklamaná, šokovaná zo mňa aj z neho a v podstate bez slov odišla. No ja som sa aspoň z malej časti cítila tak, že som urobila niečo dobré. Viem, že som jej veľmi ublížila, no to, že žije so sukničkárom musela vedieť. Hoci dnes k sebe nemáme tak blízko ako kedysi, stretávame sa. A ja verím, že si opäť získam jej dôveru."

Dokázali by ste takýmto spôsobom, klamať svojej najlepšej kamarátke?

spolu hlasovalo 381 ľudí

Áno
79
Nie
302