Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Spomínaš si na Superstáristku Dominiku Starú? V novom songu sa vyspievala zo svojej minuloročnej letnej lásky

  • DC

Slovenská romantická speváčka Dominika Stará po úspechu predošlej balady s názvom Dúfam, vsadila opäť na slovenčinu.

Jej novým počinom je skladba s názvom Neodolávaj. Hoci ide o pieseň, ktorá vás roztancuje horúcimi latino rytmami, Dominika ostala verná svojmu typicky nežnému prejavu. Žiadnu infantilnosť však nečakajte. Speváčka dozrela a v texte sa spovedá zo sklamanej lásky. „Je to moja osobná výpoveď, no som presvedčená, že sa v príbehu nájde veľa mladých ľudí,“ prezrádza.

Napriek zlomenému srdcu priaznivcom odkazuje, že to stálo za to. „Skladbu som nazvala Neodolávaj a hovorí o mojej vlaňajšej letnej láske. Letné lásky, nech už dopadnú akokoľvek sú úžasné a treba ich zažiť. Takže neváhajte a choďte do toho. To je hlavná idea mojej skladby,“ pripomína Dominika. Text popritom napísala spontánne. „Je v ňom všetko, čo som mojej letnej láske nedokázala povedať. Tiež sa vraciam do momentov, keď som uvažovala, či ten vzťah má zmysel a ako som sa mu snažila v začiatkoch odolať. A potom, keď som sa mu absolútne podvolila, strácala som sa v daných momentoch a vrúcne som si priala, aby nikdy neskončili. No stalo sa. Ale neľutujem to. Aspoň som získala inšpiráciu na túto skladbu,“ smeje sa Dominika.

Odporúčame