Efektívne a lacné cvičenie so stoličkou: Odteraz už žiadne výhovorky!

Efektívne a lacné cvičenie so stoličkou: Odteraz už žiadne výhovorky!

My si jednoducho stále dokážeme nájsť výhovorku, prečo nejsť do posilňovne alebo prečo si nejsť zabehať. Jeden deň sme unavené z práce, ten ďalší nás bolí hlava alebo máme menštruačné bolesti, na ďalší deň sme dohodnuté s kamarátkami... – proste, stále niečo, prečo nemôžeme cvičiť. No od dnešného dňa už žiadne výhovorky! Cvičiť môžeme aj v pohodlí domova – pred televízorom, a to len s pomocou stoličky. A viete, čo je na takomto cvičení najlepšie? Vôbec neminiete peniaze na členstvo v posilňovni!

Zatiaľ čo mnohí pri cvičení v pohodlí domova preferujú jogu alebo pilates, ktoré dokážu poriadne ponaťahovať všetky svaly v tele, my preferujeme cvičenie so stoličkou. Pri správne zvolených cvikoch dokážete svoje telo rovnako dobre ponaťahovať!

Všetko, čo potrebujete, je stolička...

...a, samozrejme, aj chuť do cvičenia. Pretože ak sa človek musí do niečoho nútiť, nikdy nedosiahne požadované výsledky. Nechajte tomu voľný priebeh a uvidíte, že z cvičenia si spravíte rutinu, bez ktorej nebudete vedieť existovať. Postupne tak z cvičenia spravíte činnosť, ktorú budete vykonávať s radosťou a úsmevom na perách.

Vďaka obyčajnej stoličke dokážete precvičiť svoje ruky, nohy, zadok a stehná, ale aj brucho. A viete, čo je ešte na tom skvelé? Môžete navyše cvičiť kdekoľvek. Teda kdekoľvek, kde máte po ruke stoličku. Preto si môžete krátko zacvičiť aj v práci počas obednej prestávky. Odporúčame však menej zložité cviky, pri ktorých sa veľmi nespotíte. Veď predsa nechcete potom sedieť v práci voňajúce po tone dezodorantu.

Ako teda na to? Inšpirujte sa cvikmi so stoličkami, ktoré sme našli na sociálnej sieti Instagram.

Pozri aj: Návod, ako schudnúť s jogou: Skús pozície, ktoré požierajú tuk

1 z 5

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Ľubica Šťastná 17.07.19 06:10

ĽŠ
karma
100.00

Aj obyčajná stolička vie byť v tomto prípade skvelý pomocník.

  • 0
Odpovedať

Alena Pagáčová 28.07.19 17:40

AP
karma
-1.00

zaujímavé treba skúsiť

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní