Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mladík zavraždil svoju priateľku Biancu (†17): Ohavným činom sa pochválil na FOTO

Biancu zabil jej priateľ a potom si s jej mŕtvym telom spravil fotku, ktorú zdieľal na sociálnych sieťach. Zobraziť galériu (3)
Biancu zabil jej priateľ a potom si s jej mŕtvym telom spravil fotku, ktorú zdieľal na sociálnych sieťach. (Zdroj: Instagram/tienztan)

ALBANY - V americkom štáte New York zavraždil muž 17-ročné dievča a s jej mŕtvym telom si spravil selfie. Dvojica sa zoznámila pred dvoma mesiacmi prostredníctvom služby Instagram.

Bianca Devins a Brandon Clark sa po nadviazaní online kontaktu stretli aj osobne a mali intímny vzťah. Navzájom sa predstavili aj svojím rodinám. Dvojica bola v sobotu na koncerte v New Yorku, kde sa začali hádať. V nedeľu ráno sa vrátili naspäť do mesta Utica, kde Brandon dievča v slepej uličke zavraždil veľkým nožom.

Polícia začala prijímať telefonáty približne o 7:20 tamojšieho času s tým, že Brandon zverejnil na sociálnej sieti informáciu o tom, že zavraždil človeka. Polícia potvrdila, že na internete takisto zverejnil fotografie mŕtveho dievčaťa, ktoré sa rýchlo šírili. Niektorí ľudia pritom iných žiadali, aby prestali so zdieľaním fotiek.

Upozorňujeme, že fotografie nie sú vhodné pre maloletých a ľudí s citlivou povahou.

Biancu zavraždil jej priateľ,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram, Facebook)

Po tom, ako začala polícia po tínedžerke pátrať, sa prihlásil Clark a povedal, čo sa stalo. Muži zákona ho následne našli s bodným zranením v oblasti hrdla a museli ho hospitalizovať. Údajne sa mal bodať do krku, keď polícia vtrhla do jeho domu. Telo bolo neďaleko od miesta zakryté plachtou. Vrah si predtým ľahol cez mŕtvolu a spravil si selfie. Polícia prípad vyšetruje ako vraždu a pokus o samovraždu.

Zdrvení príbuzní

Rodina len 17-ročného dievčaťa, ktoré malo celý život pred sebou, len ťažko hľadala slová a z celej situácie je zdrvená.

„Bianca bola talentovaná umelkyňa, milujúca sestra, dcéra, sesternica a nádherné mladé dievča, ktoré bolo od nás vzaté príliš skoro. Teraz na nás pozerá z neba, spolu so svojou mačkou Belle,“ cituje CNN rodinu.

Brandon zverejnil aj svoju selfie, ku ktorej pripísal aj komentár. "Toto je asi môj posledný príspevok, idú si po mňa. Spravil som niečo naozaj hrozné. Je mi to veľmi ľúto," napísal Brandon. 

Brandon zavraždil svoju priateľku,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Komentáre pribúdajú aj na aplikácii TELLONYM, kde používatelia rozoberali aj vzťah medzi Brandonom a Biancou. Užívateľka s menom groameda, ktorá tvrdí, že je Biancou kamarátkou, napísala, že medzi ňou a Brandonom bol čisto kamarátsky vzťah. 

Viac o téme: VraždaMŕtvolaSelfieSvojka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu