Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Lady Gaga má byť tehotná! Vyzlečená Irina zháňa nového chlapa

Bradley Cooper Zobraziť galériu (6)
Bradley Cooper (Zdroj: SITA a instagram)

NEW YORK - Hovoríte si, že šialenstvo okolo Lady Gaga (33) a Bradleyho Coopera (44) utíchlo? Omyl! Podľa najnovších informácií, ktoré zverejnil americký magazín In Touch, je dvojica spolu a speváčka má byť dokonca tehotná. Prekvapivé dohady zatiaľ nikto nekomentoval. Ani hercova bývalka Irina Shayk (33), ktorá pôsobí dojmom, akoby si hľadala novú lásku.

Irina Shayk má božské krivky, ktoré by bola fakt škoda skrývať. Vedomá si je toho očividne aj samotná modelka. V uplynulých dňoch totiž zverejnila na instagrame fotku, na ktorej je odetá len v spodnej bielizni. Okrem obdivných komentárov sa pod záberom objavili aj iné reakcie. „Hľadáš nového chlapa? Ja sa hlásim,” trúfol si istý fanúšik. Našli sa i priaznivci, ktorí si nekládli servítku pred ústa. „Ten Bradley musí byť blázon, že ťa vymenil za Gagu,” reagoval jeden z modelkiných priaznivcov.

Irina Shayk vystavila na obdiv svoje krivky.
Zobraziť galériu (6)
Irina Shayk vystavila na obdiv svoje krivky.  (Zdroj: Instagram)

Keď už je reč o Bradleym... Americký magazín In Touch tvrdí, že Cooper a Gaga sú spolu. Speváčka sa vraj k hercovi nasťahovala. „Má už u neho šaty, kopec topánok a samozrejme spodnú bielizeň. Dokonca si priniesla aj nejaké vlastné dekorácie,” uviedol zdroj z okolia dvojice.

Už v marci sa špekulovalo o tom, že je Lady Gaga tehotná. V týchto dňoch tieto fámy zase ožili. Dieťa pod jej srdcom má byť dokonca hlavným dôvodom, prečo sa Bradley a Irina rozišli. „Lady Gaga a Bradley sa veľmi milujú, vzájomne sa rešpektujú a ich pocity sú každým dňom silnejšie. Svadba nie je ich prioritou, ale dieťatko určite ešte viac upevní ich vzťah, uviedol zdroj magazínu In Touch. 

Dvojica tieto medializované informácie doposiaľ nijako nekomentovala. Ostáva nám teda len čakať, či ich potvrdí speváčkino guľaté bruško...

Je medzi nimi viac ako len priateľstvo? Lady Gaga a Bradely Cooper vraj spolu bývajú a speváčka má byť tehotná.
Zobraziť galériu (6)
Je medzi nimi viac ako len priateľstvo? Lady Gaga a Bradely Cooper vraj spolu bývajú a speváčka má byť tehotná.  (Zdroj: youtube.com)

Viac o téme: Lady GagaBradley CooperIrina Shayk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu