Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Na život a na smrť: 7 znamení, že máte vedľa seba skutočnú priateľku
Zdielať na

Na život a na smrť: 7 znamení, že máte vedľa seba skutočnú priateľku

Zdroj: unsplash.com

Vo svojom živote máme desiatky známych, ale tých skutočných priateľov väčšina z nás spočíta na prstoch jednej ruky. Kto má aspoň jedného, vie, aké má šťastie!

Nie každý, na koho v živote narazíme, sa stane naším priateľom. Nájdu sa ľudia, ktorí do nášho života vstúpia a zase rýchlo zmiznú, a potom sú tu tí, ktorí tvoria neoddeliteľnú časť našej osobnosti. Viete, ako spoznáte, že máte vedľa seba spriaznenú dušu?

​Skutočné priateľstvá sa nájdu aj v šoubiznise...

Urobí si na vás kedykoľvek čas

A to aj napriek tomu, že sama ho má málo. Ak vás niečo naozaj trápi, pravá kamarátka by tu pre vás mala byť, nech sa deje čokoľvek. Nemusíte spolu tráviť niekoľko hodín denne, stačí jedno krátke zavolanie alebo správa. Aj keby ste jej zavolali v noci, telefón vám vždy zdvihne a vypočuje vás.

unsplash.com

Je k vám úprimná

Úprimnosť je základ každého vzťahu. Preto by k vám vaša kamarátka mala byť vždy úprimná, a to aj za cenu, že sa vám to nebude práve páčiť. Možno s jej názorom nebudete súhlasiť, ale uvedomte si, že to nemyslí zle. Vážte si jej úprimnosť, pretože je to stokrát lepšie, ako keby vám klamala do očí.

Tlačí vás vpred

Hoci veľmi dobre vie, aké sú vaše slabé stránky a čoho sa bojíte, sem tam vás pošťuchne k tomu, aby ste vystúpili zo svojej komfortnej zóny a proti svojim strachom bojovala. Nie je to preto, aby vás dostala do úzkych. Naopak, chce vám dodať odvahu, pretože vie, že môžete byť silnejšia, istejšia a sebavedomejšia. Skrátka verí, že na to máte!

Za každú cenu vás podporuje

Rozhodli ste sa skočiť padákom, naučiť sa maľovať alebo ste sa prihlásili na hodiny tanca? Hoci vaša kamarátka vie, že máte strach z výšok, nie ste kreatívna a nemáte tanečný rytmus, nikdy vám nepovie, že na to nemáte. Či už sa rozhodnete pre čokoľvek, bude vás podporovať. A ak si nakoniec narazíte nos, bude tu pre vás, aby vás utešila.

Instagram.com

Môžete s ňou hovoriť o čomkoľvek

Žiadna téma pre vás nie je tabu. Môžete hovoriť o čomkoľvek, a to bez ohľadu na to, o akú osobnú alebo intímnu tému sa jedná. Nielenže vás vypočuje a poradí vám, ale navyše si môžete byť istá, že všetko, čo jej poviete, zostane medzi vami. Navyše vás nikdy nebude súdiť.

Je s ňou zábava

Máte vedľa seba kamarátku, s ktorou sa dokážete hodiny smiať, až vás z toho bolí brucho? Potom máte ohromné ​​šťastie! Či už sa jedná o výlet na bicykloch, nakupovanie alebo obyčajné sedenie na balkóne s pohárom vína, každú chvíľku s ňou si užívate a nuda je pre vás neznáme slovo.

Viete spolu aj mlčať

Dokážete spolu len tak sedieť a byť ticho? Pokiaľ si v danej chvíli nemáte čo povedať, nemusíte sa hneď báť, že by vaše priateľstvo nejakým spôsobom trpelo alebo že to hneď znamená, že máte problém. Naozajstné kamarátky dokážu vedľa seba len tak sedieť, triediť si svoje vlastné myšlienky a užívať si prítomnosti tej druhej. A to aj úplne bez slov.

unsplash.com

Súvisiace články

Najčítanejšie