Dobré noviny
Adele nebolo na verejnosti dlhšie vídať. Keď sa teraz ukázala, prekvapila výzorom, ktorým mnohých oslnila
Klaudia Fiolová
Klaudia Fiolová

Adele nebolo na verejnosti dlhšie vídať. Keď sa teraz ukázala, prekvapila výzorom, ktorým mnohých oslnila

Britská speváčka Adele so šiestimi oceneniami Grammy v americkom Los Angeles
Britská speváčka Adele so šiestimi oceneniami Grammy v americkom Los Angeles — Foto: TASR

Adele svoje okolie ohúrila štíhlou postavou.

LONDÝN, 16. júl - Talentovanú britskú speváčku pozná každý. Jej skladby ako „Hello" alebo „Rolling in the Deep" sa stali celosvetovými hitmi. Keď sa povie meno Adele, väčšina ľudí si predstaví plnoštíhlu speváčku, ktorá nevyzerala ako modelky z titulných strán časopisov.

Ona sama ale vlastnú váhu nikdy neriešila a viackrát povedala pre médiá, že ju majú fanúšikovia počúvať a nie sa na ňu pozerať. Do jej života ale prišla ale veľká zmena, keď sa jej narodil syn Angelo. Ako uvádza portál Women´s Health, Adele sa rozhodla byť vzorom pre svoje dieťa a začala na sebe pracovať. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Giulia Conventi ?? (@adeledailyupdates),

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adele @adele with Alan Carr @chattyman ‘s husband at Celin Dion @celinedion ‘a show ??yesterday in London ? at Hide Park ?? with her friend Laura Dockrill and Paul. Sam Smith @samsmith and Alan Carr @chattyman were also there! ?? #Hyde park #celine #sunshine #concert #london #Adele #AdeleDailyUpdates #SamSmith #CelinDion #CelinDionShow #HidePark #HideParkLondon #London #LauraLeeDockrill #LauraDockrill #AlanCarr #PaulDrayton #GoodAtGoodbyes #StayWithMe #SamSmithGoodAtGoodbyes #SamSmithStayWithMe

Príspevok, ktorý zdieľa Giulia Conventi ?? (@adeledailyupdates),

Adele má osobného trénera, s ktorým cvičí trikrát do týždňa. V momente, keď na sebe uvidela prvé zmeny, ju tréningy začali čim ďalej, tým viac baviť. Jej hodinové tréningy zahŕňajú kardio cvičenie, pilates a kruhové cvičenia.

Fotky, ktoré zverejnila na svojom Instagramovom profile, hovoria za všetko. Ako sama tvrdí, viac sa sústreďuje na to, aby bola zdravá a cítila sa dobre vo svojej koži, ako na to, koľko schudla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Adele (@adele),

Už ste čítali?