Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Zlodej ukradol auto s deťmi na zadných sedadlách. Rozvášnený otec ho dostihol, vytiahol z auta a dobil
Zdielať na

Zlodej ukradol auto s deťmi na zadných sedadlách. Rozvášnený otec ho dostihol, vytiahol z auta a dobil

Archívna reportáž

FILADELFIA / Žena zastavila s autom v americkej Filadelfii pred pizzériou, kam mierila za partnerom. Vystúpila, ale nezamkla a dokonca nechala bežať motor. Sotva zmizla 25-ročná žena za dverami budovy, využil jej neprítomnosti náhodný okoloidúci, ktorý sadol za volant a ušiel aj s tromi malými deťmi na zadných sedadlách.

Zlodej (54) a nechcene aj únosca ale nedošiel ďaleko, dostal sa totiž do dopravnej zápchy. Rozčúlení rodičia, ktorí sa za ním rozbehli aj s niekoľkými ľuďmi zo susedstva, vozidlo dostihli. Muž sa pokúsil z auta uniknúť po svojich, ale márne. Hlúčik, ktorý sa okolo neho vytvoril, ho podľa The Philadelphia Inquirer dokopal až do bezvedomia.

Potom zasiahla polícia a záchranka ťažko zraneného zlodeja odviezla do nemocnice, kde nakoniec zomrel. V rámci prvého vyšetrovania polície už oznámila, že zatiaľ nemá v úmysle niekoho zo smrti páchateľa obviniť.

K incidentu došlo večer, keď žena narýchlo išla navštíviť 25-ročného zamestnanca pizzérie, s ktorým má dve z troch dočasne unesených detí vo veku od siedmich mesiacov do piatich rokov. Zlodeja dostihol rozvášnený otec, ktorý ho po krátkom prenasledovaní zložil k zemi.

Polícia predbežne rodičov detí vypočula a potom prepustila, momentálne zháňajú prípadné zábery z bezpečnostných kamier.

Neznámy páchateľ chcel mladej rodine ukradnúť auto. Majitelia sa ale zobudili a zahnal ho krikom:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy