Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vykŕmená modelka zhodila kopu kíl: To je brutálna premena!

Chanelle Hayes vo februári tohto roka Zobraziť galériu (10)
Chanelle Hayes vo februári tohto roka (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Kráľovná jojo efektu! Aj tak býva nazývaná účastníčka reality šou, príležitostná modelka a speváčka Chanelle Hayes (31). V uplynulých rokoch bola jej váha ako na hojdačke. Ešte vo februári ju paparazzi zachytili s poriadne macatou postavou v plavkách, no dnes sa už chváli úplne iným telíčkom...

Chanelle Hayes je dvojnásobnou mamou, ale ako sama priznáva, na jej postave sa podpísali nielen tehotenstvá. „Moja váha vždy kolísala. Som pažravá a keď sa raz spustím, potom je ťažké vrátiť sa späť,” úprimne prezradila svojim fanúšikom na Instagrame. 

Tí už viackrát mohli byť svedkami, ako kilá nabrala, následne zhodila a potom opäť výrazne pribrala. Ešte vo februári sa objavili jej fotografie, na ktorých bolo vidieť, že modelku aktuálne naozaj robiť nemôže. 

Chanelle Hayes so svojím mladším synom
Zobraziť galériu (10)
Chanelle Hayes so svojím mladším synom  (Zdroj: Profimedia)

Potom sa však Chanelle zaťala a pustila sa do cvičenia. Veď už aj predtým sa jej podarilo opäť sa vrátiť do formy, a tak sa nevzdávala. V posledných týždňoch už jej profil zapĺňajú snímky, na ktorých vyzerá podstatne lepšie. „Výborne. Vyzeráš úžasne. Pozri na svoj pás. Tvoja tvrdá drina sa naozaj vyplatila,” podporila ju jedna z komentujúcich pod víkendovou fotkou, kde Hayes pózuje v ružových šatách. 

Vykŕmená modelka zhodila kopu
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram CH. H. )

Vykŕmená modelka zhodila kopu
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram CH. H. )

Televízna hviezdička sa teraz samozrejme cíti oveľa lepšie. „So stratou všetkej tej nadbytočnej hmotnosti som získala viac sebavedomia a cítim sa šťastnejšia. Keby som bola pri výbere jedál extrémna, som si istá, že by som bola teraz oveľa ľahšia a menšia, ale pracovala som naozaj tvrdo na udržaní a raste mojej svalovej hmoty,” uviedla pred nejakým časom na svojom profile. 

A stále nekončí. „Po zvyšok tohto roka budem moje telo pomaly a konštantne osekávať. Doprajem si čas, lebo chcem stratiť tuk, nie svaly. Toto je dlhotrvajúca premena, aby som mohla ťažiť z dlhotrvajúcich výsledkov. Nie sú tu žiadne skratky. Verte mi, skúsila som už všetko. Tvrdá práca, vytrvalosť, dôslednosť a odhodlanie sú kľúčom,” odkázala fanúšikom Chanelle. 

Vykŕmená modelka zhodila kopu
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram CH. H. )

Viac o téme: Chanelle Hayes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu