Letný tip: Perfect Day Out

0

Magický letný deň v okolí McArthurGlen Designer Outletu Parndorf

• Najnovšie letné trendy až o 70% lacnejšie

• Novo otvorené obchody Coccinelle a Ravensburger

• Útulný záver dňa pri Neziderskom jazere,

v St. Martins Therme alebo v regionálnom vinárstve

Prečo plánovať cestovanie na dlhé vzdialenosti, keď aj váš región má čo ponúknuť? Perfektný deň v Burgenlande je na dosah a McArthurGlen Designer Outlet Parndorf z neho urobí mimoriadny zážitok! V približne 160 obchodoch so širokým mixom značiek a ponukou až mínus 70 percent je nakupovanie o to zábavnejšie.

Lákavé medzinárodné luxusné, štýlové a dizajnérske značky ako Karl Lagerfeld, Furla, Adidas, New Balance alebo novootvorené obchody Coccinelle a Ravensburger potešia skvelými doplnkami, ako aj veľkým množstvom hier a puzzle pre deti.

Tipy na ideálny letný outfit
Po originálnych viedenských raňajkách v Café Sacher Eck môžu začať nákupy. Ale aké sú najnovšie trendy? V lete panujú hlavne kvetinové, farebné vzory a džínsovina: dlhé šaty s kvetinovou potlačou pre letné večery, pestrofarebné plážové šaty, džínsové šortky alebo hravé kombinézy. V kombinácii so štýlovými slnečnými okuliarmi a farebnou plážovou taškou vytvoríte dokonalý letný outfit!

Pre tých, ktorí hľadajú perfektnú plážovú výbavu – určite nájdu vo výpredaji perfektné bikiny. Najobľúbenejšie sú toto leto plavky vo fialových a ružových tónoch s palmovou potlačou. Skvelú ponuku máme aj pre mužov: tričká s pútavou potlačou, elegantný kožený batoh a športové náramkové hodinky.

Pre športovcov a milovníkov prírody
V mnohých športových a outdoorových obchodoch v Designer Outlet Parndorf, ako New Balance, Under Armour, Salomon, Adidas, Nike, Puma atď., môžu športoví nadšenci preskúmať skvelé ponuky a doplniť tréningovú výbavu s teniskami, párom legín, outdoorovou obuvou alebo funkčnou košeľou.

Po úspešných nákupoch nie je ďaleko k Neziderskému jazeru, kde si môžete vychutnať krásne popoludnie priamo na vode. Okrem windsurfingu, kitesurfingu a  paddleboardu je tu tiež možnosť plavby po jazere, alebo si len vychutnať slnečné lúče a pocit dovolenky naplno. Ak chcete pohladiť vašu dušu, určite by ste sa mali zastaviť v St. Martins Therme & Lodge. Pre milovníkov zvierat je tu aj safari prehliadka, kde preskúmate jedinečnú flóru a faunu Burgenlandu.

Útulný záver dňa vo vinárstve
Pre fajnšmekrov existuje samozrejme aj ďalší spôsob, ako pohodlne ukončiť príjemný nákupný deň. V typickej vinárni s regionálnymi produktmi a skvelými vínami sa okamžite cítite, že ste na dovolenke. Milovníci vína si môžu vychutnať regionálne vinárstvo ako Salzl, Hillinger, Scheiblhofer a počas prehliadky nazrieť sa do zákulisia.

Na záver si užite západ slnka v krásnom prostredí – čo viac chcete od Perfect Day Out?

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.