Mirgová a jej idol na krste albumu. Dara Rolins priznala: Potešila moje srdce!

Speváčka Dominika Mirgová uviedla v pondelok večer v bratislavskej Umelke do života svoj štvrtý album Toto som ja.

16.07.2019 16:55
debata
Nový album Dominiky Mirgovej (vľavo) pokrstila... Foto: Profimedia
Nový album Dominiky Mirgovej (vľavo) pokrstila speváčka Dara Rolins. Nový album Dominiky Mirgovej (vľavo) pokrstila speváčka Dara Rolins.

V prítomnosti rodiny, priateľov, spolupracovníkov, hostí a médií vyrozprávala na pódiu príbeh vzniku albumu a videoklipov zo štvrtej štúdiovky, ktorá obsahuje štrnásť skladieb.

„Je to môj najosobnejší album. Každá jeho skladba má svoj reálny základ v živote, ktorý prebieha okolo mňa. Jeho názov to vystihuje najlepšie. Toto som naozaj ja,“ povedala počas vystúpenia na krste speváčka. Na uvedenie novinky do života si pozvala do Bratislavy svoj veľký idol – speváčku Daru Rolins.

Na krste sa objavila aj bývalá moderátorka...
Nový album Dominiky Mirgovej (vľavo) pokrstila...
+1Speváčka Dominika Mirgová má vonku nový album.

„Dominiku a jej tvorbu sledujeme veľmi intenzívne. Krstnou mamou jej albumu som veľmi rada. Jej album poteší muzikantské srdce. Je na ňom vidieť a počuť, že Dominika rastie a dozrieva. Aj ako človek, aj ako muzikant. Verím, že sa bude páčiť a bude mať úspech,“ povedala „krstná mama“ Dara.

V rámci živej prezentácie skladieb z albumu predstavila Mirgová všetkých hostí, producentov, tvorcov videoklipov a ďalších ľudí, bez ktorých by album nevznikol. Na pódiu sa postupne vystriedali Majself, Adiss a Shorty. Príjemným spestrením bolo vystúpen

Speváčka Dominika Mirgová má vonku nový album. Foto: Profimedia
Speváčka Dominika Mirgová má vonku nový album. Speváčka Dominika Mirgová má vonku nový album.

ie jej otca Miroslava Mirgu, s ktorým zaspievali spoločnú skladbu Zober ma tam. Krstenie novinky si nenechali ujsť ani mnohé známe tváre, medzi nimi napríklad Zuzana Belohorcová, Veronika Strapková či Lucia Mokráňová.

Mirgová prezradila, že už teraz intenzívne pracuje na novom albume. Ak všetko pôjde podľa plánu, mohol by sa objaviť na jar alebo v lete budúceho roku.

VIDEOROZHOVOR s Darou Rolins z februára 2019

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #krst #album #Dominika Mirgová #Dara Rolins

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....