Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bieber zverejnil fotku z postele s manželkou! Čo tie reči o dcérke?!
Zdielať na

Bieber zverejnil fotku z postele s manželkou! Čo tie reči o dcérke?!

Archívna reportáž

Už dávno to nie je ten rozkošný chlapček, ktorý spieval o pusinkách pod imelom. Justin Bieber má len 25 rokov, zato jeho príbeh by vydal hádam aj na knihu.

Prvou láskou Justina Biebera bola speváčka Selena Gomez, niektorí dokonca tvrdia, že stále ju nosí vo svojom srdci. Po rozchode nastalo búrlivé obdobie, keď sa spevák skutočne nešetril a žúroval do nekonečna.

Potom stretol Hailey Baldwin, dcéru herca z klanu Baldwinovcov, Stephena. Očarení láskou sa vzali na jeseň minulého roka. Hoci to v ich vzťahu občas škrípe, stále sú spolu. Pred časom pridala na Instagram vyznanie manželovi Hailey, teraz ju ešte sladšie nasledoval Justin.

"Moje pery žiarlia na moje paže, lebo ťa nimi môžem držať," napísal romanticky Bieber k fotke so spiacou Hailey. A to nie je jediné vyznanie, Justin ich doslova chrlí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

My lips get jealous of my arms cuz I can hold you with them

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber),

Len o dva dni neskôr pridal ďalšie vyznanie, tentokrát so zaujímavým podtextom. "Milujem s tebou randiť... Jedného dňa budem chodiť na rande ako otec s dcérou," napísal Justin svoju predstavu o otcovstve.

Vzápätí ale dodal, že tým nič nenaznačuje. "Nikam sa neponáhľam, chcem si chvíľu užiť len teba," napísal Justin, aby sa nerozbehli klebety o prípadnom tehotenstve jeho Hailey.

Súvisiace články

Najčítanejšie