Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
VIDEO. Poďte sa schuti zasmiať! Motorový fúrik ako nosidlá
Zdielať na

VIDEO. Poďte sa schuti zasmiať! Motorový fúrik ako nosidlá

RUMUNSKO / Kde chýbajú peniaze, tam pomôže nápad a šikovné ruky. Tak, ako v piatej futbalovej lige v Rumunsku. V klube Timisul Urseni majú pre zranených hráčov pripravené vskutku originálne nosidlá.

Fúrik s červeným krížom...

Na moderné motorizované nosidlá, aké poznáme z veľkých futbalových scén, by financie určite nenašli, a tak vymysleli riešenie priamo úmerné možnostiam tamojšieho klubu. Na obyčajný fúrik putoval motor a upravili ho tak, aby ho mohol riadiť človek. A ako sa na správne záchranárske vozidlo sluší a patrí, na bok fúrika umiestnili domáci majstri aj červený kríž.

V praxi tento výkrik techniky odskúšali uplynulú nedeľu počas zápasu domáceho Timisul Urseni s Politechnikou Temešvár. Hostia ho vyhrali jasne 9-0, no oveľa viac než výsledok zaujal prvý výjazd motorizovaného fúrika. Ten zožal nadšené ovácie publika, ktoré sa vynikajúco bavilo.

Prvý zranený vo fúriku oslavoval!

To, že na trávniku ležiaci futbalista pravdepodobne simuloval práve kvôli tomu, aby bol prvým pasažierom horúcej novinky, nikoho príliš netrápilo. Hráč si svoju jazdu užíval plnými dúškami. To, že sa však vo fúriku postavil a zdravil divákov, sa mu škaredo vypomstilo. Po páde strmhlav dopredu mohol byť napokon rád, že na fúrik prvej pomoci neputoval opäť. Už ako naozaj zranený.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Nosidlá_motorový_fúrik_Rumunsko

youtube.com

Súvisiace články