Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Mirgová na verejnosti neudržala emócie: TOTO ju dohnalo k slzám!

Dominika Mirgová Zobraziť galériu (28)
Dominika Mirgová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Pondelkový večer bol pre speváčku Dominiku Mirgovú (27) nabitý emóciami. V jednom z bratislavských podnikov krstila svoje štvrté hudobné dieťa, ktoré nesie názov Toto som ja. Za krstnú mamu si zvolila divu Daru Rolins (46), ktorá ju poriadne dojala!

Od jej účinkovania v Superstar už prešlo niekoľko rokov a napriek tomu, že nevyhrala, nenechala verejnosť, aby na ňu zabudla. Dominika Mirgová sa stále venuje hudbe, ktorú miluje, a v pondelok mala krst svojho štvrtého albumu Toto som ja. Ako sama prezradila, všetky piesne, ktoré sú na disku, nejako súvisia s ňou samotnou, jej životom a každá skladba je svojská.

Krstilo sa v bratislavskom Starom meste a za krstnú mamu si vybrala Dominika Daru Rolins. „Kto by mal krstiť a kto je takým mojím vzorom v ženskom prevedení, tak je to jednoznačne Darča, pretože odmalička na nej vyrastám, spievala som jej pesničky. Takže pre mňa to bol vždy veľký vzor a idol,” povedala blondínka na krste.

Dominika Mirgová sa takmer neudržala: Môže za to Dara Rolins!
Po tom, ako Dara vybehla na pódium, venovala mladej speváčke pár slov, ktorými ju dojala. „Veľmi ma teší, že tu môžem byť. Spojila som príjemné s užitočným, pretože Bratislava je mesto, do ktorého jazdím vždy veľmi rada. Musím povedať, že toto je album, ktorého krstnou som veľmi rada. Toto je naozaj album, ktorý poteší muzikantské srdce. Že to nie je len hra na hudbu. Je cítiť, a to ma na Dominike veľmi baví, že rastie, že dospieva, že je z nej strašne zaujímavý človek, muzikant, žieňa,” rozhovorila sa Rolins a rodená Trnavčanka mala čo robiť, aby udržala slzy na uzde.

Po pokrstení šumivým vínom sa Dominika prihovorila všetkým prítomným, ktorí ju prišli v dôležitý deň podporiť. A práve tento moment už celkom neustála a nechala emóciám voľný priebeh. Pri ďakovaní rodine a priateľom sa rozplakala a napokon požiadala aj svoju vizážistku, nech ju pred spievaním prepudruje. Krst cédečka bol plný emócií a skvelých vystúpení. S Dominikou si zaspievali Adiss, Majself, Šorty a dokonca aj jej tatino Miroslav.

Dominika Mirgová si zaspievala aj so svojím otcom skladbu Zober ma tam.
Zobraziť galériu (28)
Dominika Mirgová si zaspievala aj so svojím otcom skladbu Zober ma tam.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Dara RolinsDominika Mirgová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu