Neuveriteľné: Takto chcela Američanka previezť autom svoj bazén!

NETKY.SK • 12 Júl 2019, 13:25 • 2 min
Neuveriteľné: Takto chcela Američanka previezť autom svoj bazén!

Udalosť, ktorá sa odohrala v Illinois, šokovala nielen miestnu políciu.

slovakia

left justify in out

Po oboznámení sa s týmto prípadom, ktorý v posledných dňoch riešila polícia z Dixonu v americkom štáte Illinois, budete zrejme poriadne šokovaný. Ani vo sne by vám totiž nenapadlo, že aj takýto nápad môže jedna matka považovať sa dobrý.

 

Policajná hliadka v uvedenom meste dostala hlásenie, že po ceste sa pohybuje žena s nafúknutým detským bazénom na streche auta. A tak Jennifer Yeagerovú, ktorá týmto spôsobom ohrozila premávku, muži zákona v čase okolo tretej poobede zastavili. Už rozhodnutie takto prevážať bazén bolo prekvapivé, no keď policajti zistili, že nie je prázdny, onemeli od úžasu.

 

img

 

V nafukovacom bazéne, ktorý na streche auta nebol nijako upevnený, sedeli dve neplnoleté dcéry Yeagerovej. Šoférka to absolútne „zaklincovala“, keď policajtom vysvetlila, že dievčatá boli na streche auta v bazéne preto, aby ho zaťažili a aby počas jazdy neodletel.

 

Yeagerová bola okamžite na mieste zatknutá a obvinená hneď v niekoľkých bodoch. V stredu ju však prepustili na kauciu.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies