Našli nového Elvisa! Tento herec stvárni kráľa rokenrolu

Jednu z najslávnejších postáv hudobnej histórie, kráľa rokenrolu Elvisa Presleyho, uvidia diváci znovu na plátnach kín. Teda, lepšie povedané, príbeh o ňom.

16.07.2019 11:21
debata
zväčšiť Herec Austin Butler (vpravo) stvárni v novom... Foto: SITA/AP
Herec Austin Butler (vpravo) stvárni v novom filme o Bazovi Luhrmannovi slávneho speváka Elvisa Presleyho. Herec Austin Butler (vpravo) stvárni v novom filme o Bazovi Luhrmannovi slávneho speváka Elvisa Presleyho.

V súvislosti s touto správou je asi namieste otázka, kto vlastne si zahrá známeho hudobníka a speváka, ktorý svojou hudbou, ale aj divokými pohybmi ovládol kedysi celý svet.

Magazín Variety potvrdil, že v novinke, pod ktorú sa režisérsky podpíše Baz Luhrmann, sa objaví 27-ročný herec Austin Butler. Mladý talent údajne na konkurze porazil hviezdne mená ako Miles Teller, Harry Styles či Ansel Elgort.

Dej filmu, ktorý zatiaľ nemá jasný názov, sa bude zameriavať na mladého Elvisa a obdobie, keď sa po detstve v chudobnom prostredí ocitne vo svetle reflektorov a začína budovať celosvetovú slávu. Príbeh sa sústreďuje aj na vzťah s jeho manažérom, ktorého stvárni herec Tom Hanks.

Austin Butler sa už čoskoro objaví v slovenských kinách v menšej úlohe vo filme Vtedy v Hollywoode od Quentina Tarantina. Mladý Američan je tiež známy ako partner herečky a speváčky Vanessy Hudgensovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #film #Elvis Presley #Austin Butler

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...