Robbie Williams mal v minulosti vážny zdravotný problém, trpel takouto fóbiou

NETKY.SK • 16 Júl 2019, 10:33 • 2 min
Robbie Williams mal v minulosti vážny zdravotný problém, trpel takouto fóbiou

BRATISLAVA - Anglický spevák Robbie Williams trpel zvláštnou fóbiou, na nohy ho opäť postavila jediná vec.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťpäťročný interpret to uviedol v rozhovore pre The Sun on Sunday.

 

"Moja kariéra ma vzala až na Mars a potreboval som nejaký čas, aby som sa dal do poriadku. Moje telo a myseľ mi hovorili, že by som nemal nikam ísť a nemal by som nič robiť. Hovorili mi, aby som len počkal, takže som jednoducho sedel a čakal. V rokoch 2006 až 2009 som trpel agorafóbiou. Pamätám sa, že mi ponúkli 15 miliónov libier, aby som nahradil Simona Cowella v šou American Idol a zahral jeden veľký koncert v USA. Neprijal som to, pretože v tom období som neopustil moju pohovku. Jednoducho som nemohol," objasnil. Spevák tiež dodal, že ho zachránila skladba Human od kapely The Killers, ktorú počul v rádiu. "V tom momente som si pomyslel, že by som mal dať dokopy album a turné," povedal.


Robbie Williams sa preslávil ako člen skupiny Take That, ktorú v roku 1995 opustil, aby sa mohol venovať sólovej kariére. Dosiaľ vydal jedenásť sólových štúdiových albumov. K jeho hitom patria skladby Angels, Feel, Come Undone, Let Me Entertain You, Millennium, Rock DJ, She's The One, Somethin' Stupid (feat. Nicole Kidman), Radio či Supreme. Po úspešných rokoch, počas ktorých sa v rodnej krajine stal najlepšie predávaným britským sólovým interpretom, sa do Take That vrátil a s formáciou vydal album Progress (2010), no po turné skupinu opäť opustil.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona