Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
PREČO si nezamakala skôr, než si sa stala mamou?! Jasmina vracia úder
Zdielať na

PREČO si nezamakala skôr, než si sa stala mamou?! Jasmina vracia úder

Archívna reportáž

Moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská sa čo nevidieť stane matkou malého Sanela. Na sociálnych sieťach jej síce mnohí prajú, ale občas sa musí vysporiadať s nepríjemnou kritikou. Na tú však reaguje po svojom.

"Chcem, aby tu každý videl môj skutočný život, radosti z maličkostí, nedokonalosti či dokonalosti. Nehľadajte každodenné posty o biostrave, o tom, ako zachrániť planétu, zvieratká...Rozdiel medzi mnou a Vami nie je žiadny. Sme ľudia, všetci seberovní," napísala Jasmina.

Aké si to urobíš, také to máš...

Jej post sa stretol s mnohými pozitívnymi ohlasmi, AVŠAK..."Všetko, čo píšeš, je milé a pekné, ibaže niekedy trochu smutné. Prezentuješ telefón, detské veci, kozmetiku, oblečenie, hrnce a za reklamu to dostaneš zadarmo, prípadne pekne zaplatené," uviedla jedna z komentujúcich.

​Jasmina na to nereagovala, kým neprišiel drsnejší komentár. 

"A čo tie, ktorým muž donesie výplatu 700 eur a žena doma na materskej nedostáva skoro nič? Tie môžu iba slintať a smutne listovať tvoj profil," píše istá Katarína.

​To budúcu mamičku dostalo do vývrtky. "Jediné, čo je na tom smutné, je tvoj postoj. Prečo si na sebe a svojom živote nezamakala predtým, že si si urobila dieťa? Iste, teraz príde milión výhovoriek, že nie každý má také možnosti, ale ruku na srdce, vážne nie?" reagovala.

Pozrite si KLIP o Sanelovi, ktorý čo nevidieť príde na svet:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie