Zatiahnuté
12°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Robbie Williams sa bál vychádzať z domu. Kvôli strachu odmietol milióny
Zdielať na

Robbie Williams sa bál vychádzať z domu. Kvôli strachu odmietol milióny

Anglický spevák Robbie Williams trpel agorafóbiou. Štyridsaťpäťročný interpret to uviedol v rozhovore pre The Sun on Sunday.

"Moja kariéra ma vzala až na Mars a potreboval som nejaký čas, aby som sa dal do poriadku. Moje telo a myseľ mi hovorili, že by som nemal nikam ísť a nemal by som nič robiť. Hovorili mi, aby som len počkal, takže som jednoducho sedel a čakal. V rokoch 2006 až 2009 som trpel agorafóbiou," rozrozprávala sa anglická legenda.

"Pamätám sa, že mi ponúkli 15 miliónov libier, aby som nahradil Simona Cowella v šou American Idol a zahral jeden veľký koncert v USA. Neprijal som to, pretože v tom období som neopustil moju pohovku. Jednoducho som nemohol," objasnil.

​Spevák tiež dodal, že ho zachránila skladba Human od kapely The Killers, ktorú počul v rádiu. "V tom momente som si pomyslel, že by som mal dať dokopy album a turné," povedal.

Robbie Williams sa preslávil ako člen skupiny Take That, ktorú v roku 1995 opustil, aby sa mohol venovať sólovej kariére. Dosiaľ vydal jedenásť sólových štúdiových albumov.

K jeho hitom patria skladby Angels, Feel, Come Undone, Let Me Entertain You, Millennium, Rock DJ, She's The One, Somethin' Stupid (feat. Nicole Kidman), Radio či Supreme.

Pozrite si archívnu reportáž:

​Po úspešných rokoch, počas ktorých sa v rodnej krajine stal najlepšie predávaným britským sólovým interpretom, sa do Take That vrátil a s formáciou vydal album Progress (2010), no po turné skupinu opäť opustil.

Súvisiace články

Najčítanejšie