Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hanbíte sa v lete nosiť kraťasy? Kyprá jogínka vám dodá odvahu a sebavedomie
Zdielať na

Hanbíte sa v lete nosiť kraťasy? Kyprá jogínka vám dodá odvahu a sebavedomie

Zdroj: Instagram/mynameisjessamyn

Táto žena už niekoľko rokov inšpiruje ľudí, ktorí nemajú ideálne miery, a dokazuje, že cvičiť môžu bez ohľadu na to, aké veľké je ich telo.

Jessamyn Stanley (32) sa joge venuje už niekoľko rokov, postupne sa vypracovala tak ďaleko, že dnes patrí medzi vyhľadávané lektorky tohto cvičenia. Hoci zhodila viac ako 30 kíl, jej telo má stále veľkosť XXL a ona ho vôbec neskrýva, práve naopak! Denne povzbudzuje ďalšie ženy, aby sa nezahaľovali, ak nemajú miery modelky.

Jessamyn má na Instagrame takmer pól milióna fanúšikov, medzi ktorými je mnoho žien s nadváhou. Tie jej denne ďakujú za inšpiráciu nielen v cvičení, ale aj k pozitívne prístupu k životu a k vlastnému telu.

Ľuďom je sympatické, ak im cviky predvádza niekto, kto vyzerá rovnako ako oni. “Tvoje telo ti nestojí v ceste. Vždy ti v ceste stojí iba tvoja myseľ,” znie jej heslo, ktorého sa drží celé roky.

Nebojte sa odhaliť telo!

Jeden z jej posledných postov si získal veľké množstvo lajkov a pozitívnych komentárov. Stanley zverejnila fotografiu, na ktorej má plavky a kraťasy. Spravila to zámerne, pretože dobre vie, že ženy s nadváhou sa krátkym nohaviciam či sukniam väčšinou vyhýbajú. Pod fotkou pribúda množstvo pozitívnych a ďakovných slov, mnohé ženy sa priznali, že si práve vďaka nej dali po niekoľkých rokoch kraťasy.

My jej dávame palec hore a čo vy?

https://www.instagram.com/p/BzqPpz3n5zP/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BwVYQn1BFln/

https://www.instagram.com/p/BvzBycxBxqg/

https://www.instagram.com/p/Br_uE0RBmKC/

Súvisiace články

Najčítanejšie