Amazon má Prime Day plný zliav

Počas dvoch dní môžu zákazníci s Prime účtom nakupovať v internetovom obchode Amazon za nižšie ceny než inokedy. Medzi vybranými produktmi nájdeme nielen elektroniku a čiernu techniku, ale aj oblečenie, kozmetiku či záhradný nábytok.

V pondelok a utorok (15. a 16. 7.) sa oplatí zablúdiť na web Amazonu a pozrieť si akciovú ponuku vybraných produktov. V priebehu Prime Day sa ceny môžu meniť, nie vždy platí, že za pondelkovú cenu ten istý výrobok kúpite aj v utorok. Zvýhodnený tovar je označený textom Denná akčná ponuka Prime na modrom podklade.

Zľavy môžu využiť iba zákazníci s registrovaným Prime účtom. Pokiaľ účet nemáte, môžete si ho na 30 dní bezplatne vyskúšať. Len si nezabudnite nastaviť pripomienku a včas zrušiť mesačnú platbu, keď ho nebudete chcieť reálne využívať aj ďalšie obdobie. 

Medzi výhody Prime patrí rýchla a bezplatná doprava, služba Prime Video, Prime Music, prístup k výhodným ponukám a zabezpečené neobmedzené úložisko v cloude pre vaše fotografie. Za mesiac zaplatíte 7,99 eur, pri ročnej platbe si od vás Amazon za Prime účet vypýta 69 eur. 

Nie každý produkt má doručenie aj na Slovensko, na čo vás web upozorní. Niekedy sa ale dá nájsť alternatívny obchodník, ktorý s dopravou na Slovensko nemá problém. 

Zdroj: amazon.de

Diskusia k článku:

Začať diskusiu