Lopez v lesklých legínsach v uliciach? Tak túto figúru musíte obdivovať

Už o pár dní oslávi okrúhle jubileum - celú päťdesiatku. Väčšina žien v tomto veku by sa do ulíc neodvážila v elastických legínsach a tričku nad pupok. Ale Jennifer Lopez je len jedna.

16.07.2019 00:00
debata (9)
Speváčka Jennifer Lopez v uliciach New Yorku... Foto: Profimedia
Speváčka Jennifer Lopez v uliciach New Yorku kráča z posilňovne. Speváčka Jennifer Lopez v uliciach New Yorku kráča z posilňovne.

Americká latino-diva sa v týchto dňoch nachádza v New Yorku, kde mala zastávky v rámci koncertného turné. Paparazzovia ju však nezachytili na pódiu, ale cestou z posilňovne v newyorských uliciach.

Dvojnásobná mama ohúrila svojou formou – a to možno ešte o kúsok viac ako v odvážnych kostýmoch. Tentoraz mala totiž na sebe len lesklé športové legínsy a tričko uviazané uzlíkom pod prsiami. A pohľad na ňu bol skutočne závisť vzbudzujúci.

Čoskoro päťdesiatničke možno závidieť ukážkovú fyzickú formu, ale tiež mladistvé vyžarovanie, ktoré jej často uberá na záberoch aj desať-päťnásť rokov.

Lopez sa poctivo udržiava vo forme aj pre náročný koncertný život, v rámci ktorého každý druhý večer odtancuje na pódiu priam kilometre.

Počas uplynulého víkendu sa však počas jej koncertu v Madison Square Garden udiala nie celkom príjemná vec. Pre masívny výpadok elektrického prúdu, ku ktorému došlo uprostred koncertu, museli evakuovať divákov a presunúť vystúpenie na nový termín.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #vek #Jennifer Lopez #New York #forma #posilňovňa #sexy

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...