Madonnin ex vzal na premiéru celú rodinu: Pozrite sa, aké má roztomilé deti!

Od rozvodu so speváčkou Madonnou si režisér Guy Ritchie strážil svoje súkromie ako oko v hlave. Hoci s manželkou Jacqui Ansleyovou pravidelne obiehal spoločenské akcie, o rodine veľa nehovoril.

16.07.2019 00:00
debata
zväčšiť Režisér Guy Ritchie a jeho manželka Jacqui... Foto: Reuters, HENRY NICHOLLS
Režisér Guy Ritchie a jeho manželka Jacqui Ainsley s ratolesťami prišli na premiéru Levieho kráľa. Režisér Guy Ritchie a jeho manželka Jacqui Ainsley s ratolesťami prišli na premiéru Levieho kráľa. Vľavo hore adoptívny syn Ritchieho David Banda, ktorého si adoptoval ešte so speváčkou Madonnou. Dolu zľava: Ritchieho deti, ktoré má s Ansleyovou - Rafael, Rivka a Levi.

V nedeľu večer sa to nepochybne zmenilo aj tým, že známy britský režisér vzal po dlhom čase do spoločnosti svoje ratolesti. Jediný, kto v zostave chýbal, bol Rocco Ritchie – režisérov biologický syn, ktorého mal počas manželstva s hudobnou divou Madonnou.

Napriek tomu, že Rocco údajne býva v Londýne so svojím otcom, premiéru filmu Leví kráľ si nechal ujsť. Z predchádzajúceho manželstva má režisér aj adoptívneho syna Davida Bandu. Práve on bol ten (pre mnohé médiá) neznámy mladý fešák po boku britského celebritného páru manželov.

Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu prišla oblečená v...
Spevák Elton John a jeho manžel David Furnish.
+18Princ Harry sa zhovára so šéfom štúdií Disney...

Ritchie a jeho pôvabná polovička však tentoraz na nové spracovanie animovaného filmu vzali aj svoje tri ratolesti – pred objektívmi sa tak predviedol sedemročný Rafael, šesťročná Rivka aj päťročný Levi.

Manželia sú spolu bezmála jednu dekádu a dali sa dokopy takmer bezprostredne po Ritchieho rozvode s americkou speváčkou Madonnou. Guy Ritchie nedávno režíroval nové filmové spracovanie rozprávky Aladin.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #premiéra #rodina #Madonna #Guy Ritchie #Leví kráľ #Jacqui Ansley

+ Dostatok spánku je základom pre zdravie a pozitívnu myseľ.
Učte sa každý deň novým veciam, vedomostí nie je...

+ Nájdite čas na relax, je to dôležité pre vaše zdravie a šťastie.
Aj vy musíte dodržiavať určité pravidlá, aj čo...