Milý malý parfém - je ale voňavý?

18:14

Možno si spomínate na článok o beauty kapsuliach od Мой by Stefanie Giesinger, ktoré som skúšala  s veľkým elánom. Ten ma ale veľmi rýchlo opustil, lebo sme sa neskamarátili. Dlho som nemala odvahu kúpiť si od nej nič iné, hoci nádherne vyzerá a naozaj je pre kozmetickú maniačku veľkým  lákadlom. Slovo Мой v názve pochádza z ruštiny a v preklade znamená „môj“. Stojí za ňou nemecká topmodelka a influencerka Stefanie Giesinger, ktorá vložila do svojich vegánskych produktov znalosti a skúsenosti. Obsahujú zložky ako ryžový, kokosový olej a extrakt z papáje. Zbierka produktov sa rozrástla o olej na pery a parfumovanú vodu. Práve druhá spomenutá ma zaujala natoľko, aby som jej dala druhú šancu. Žiaľ, definitívne to vyzerá aj na šancu poslednú.

Мой by Stefanie Giesinger Dámska parfumovaná voda


 Dámska parfumovaná voda

Мой by Stefanie Giesinger Dámska parfumovaná voda zloženie

Мой by Stefanie Giesinger Dámska parfumovaná voda 15 ml

Мой by Stefanie Giesinger

Мой by Stefanie Giesinger parfumovaná voda je v ponuke v 15 a 50 ml balení. Väčšie je veľmi pekné a elegantné, veľmi mi pripomína fľašu na whiskey :) Takú, akú majú bohatí ľudia vo filmoch a ulievajú z nej každej návšteve. Moje malé balenie je typické do kabelky - tenké, štíhle a ľahké. Pumpička sa veľmi ľahko stláča a nemám s ňou najmenší problém. Príjemným bonusom bolo ozaj úžasné balenie, na ktoré som sa nevedela vynadívať.  

Jej zloženie pôsobilo lákavo:
  • hlava: mandarínka, korenie, kadidlo
  • srdce: vodné akordy, slivky, zázvor
  • základ: cédrové drevo, santalové drevo
Nuž, pri prvom ovoňaní mi pripomínala rýdzo pánsky parfém. Taký drevitý, ako voda po holení. Ostala som v pomykove, lebo som čakala niečo celkom iné. Musela som si pár minút počkať, aby sa z nej konečne vykľukla dámska záležitosť. Potom sa mi zapáčila o niečo viac, ale stále bola na môj vkus až príliš drevitá. Pre mňa je vhodná skôr na jeseň a na zimu, na ostatné mesiace potrebujem niečo ľahké, nežné a dokonale ovocné alebo kvetinové. Aj moja milovaná La vie est Belle odpočíva v poličke a čaká na chladné septembrové dni, kedy nás čakajú dve svadby a tam bude skvelou spoločníčkou. Táto vôňa časom pripomenie viac menej detský púder a nie som si istá, či zrovna potom prahne moje divoké srdce.

Posledným sklamaním bola výdrž. Jedná sa o parfémovanú vodu a tak som čakala, že aj po hodinách bude okolo mňa jej sladko drevitý nádych. Nuž, po dvoch hodinách necítim nič len dezodorant. Po parféme ani stopy. Vďaka veľkosti ho mám v kabelke a tak ho kedykoľvek použijem, ale aj tak som z neho sklamaná. Cenovo sa radí k tým lacnejším, väčšie balenie je necelých 20 eur, menšie necelých 8 eur. Opätovne by som sa k nej nevrátila a zasa môžem konštatovať, že táto značka pre mňa jednoducho nie je stvorená. Dva skúsené produkty, dve šliapnutia vedľa. Nevadí, ešteže existuje Balea a Alverde :)

Plusy:
  • dva rôzne veľké flakóny, menší je ideálny do kabelky
  • cena
  • pekne vyzerajú
Mínusy:
  • mne príliš nevonia, ale to je vec vkusu
  • krátka výdrž
Kúpite ju priamo v drogérii alebo v eshope.

Skúsili ste už niečo od tejto Dm-kovej značky? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe