Tento potápač ohúril svet jedinečným okamihom – odfotografoval sa s obrovskou medúzou

1425

Potápač zo Spojeného kráľovstva sa potopil do tamojších vôd najmä za účelom ukázať svetu, že ani nemusí ísť ďaleko do sveta, aby zachytil úchvatný podmorský život, alebo lepšie povedané živočícha. Podarilo sa mu totiž stretnúť s obrovskou medúzou a tento okamih zachytiť na fotoaparát. Svojím jedinečným stretnutím ohúril celý svet.

Bez názvu 13
Foto od youtube

Dan Abbott natočil morský život mimo britského pobrežia, presnejšie neďaleko Falmouthu v Cornwalle. Dan povedal, že bol absolútne ohromený touto skutočne obrou medúzou. Našťastie ju vďaka svojmu „parťákovi“ stihol aj odfotografovať a ostatným pozorovateľom sa následne naskytol takýto jedinečný pohľad.

Morský život je jeden z tých, ktorý nikdy neprestane prekvapovať. 32-ročný podvodný kameraman z Colchesteru sa na túto tému vyjadril takto: „Je to najväčšia medúza, akú som kedy videl. V istých okamihoch som bol doslova šokovaný – ale nie negatívnym spôsobom, skôr naopak. Bol som ohromený.“ Dodal ešte, že jeho samého a taktiež druhého potápača toto zviera absolútne dostalo a len ťažko hľadali slová.

Obaja potápači skúmali britské vody niekoľko ďalších dní a podarilo sa im dokonca zarobiť peniaze, ktoré neskôr darovali organizácii Marine Conservation Society. Vďaka ním teraz môže svet vidieť toto nádherné stvorenie a bez akéhokoľvek rizika, že budete bodnutý.

Zdroj

Zuzana Kostelníková
Ahojte, volám sa Zuzana, keďže ešte študujem na vysokej škole, presnejšie na fakulte verejnej správy, tak mám aj dostatok voľného času. Ten venujem najmä vám - čitateľom a to tým, že sa vám snažím prinášať tie najzaujímavejšie a najaktuálnejšie informácie z celého sveta, ale aj z domova. Okrem písania mi môj voľný čas zaberá motorka, mám rada šport, šoférovanie a ako každá žena milujem nakupovanie.
Odoberať
Upozorniť na
Meno alebo prezývka
Nie je povinný
Pre správne fungovanie komentárov spracúvame cookies, prezývky a e-maily používateľov

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Komentáre
Inline Feedbacks
Zobraziť všetky komentáre