dlažba okolo bazéna
Zdroj: Semmelrock Stein+Design

Správna dlažba k bazénu

Centrálnym prvkom exteriéru vášho domu je často bazén. V horúcich dňoch je miestom na oddych a osvieženie. Práve tu trávi rodina spoločný čas po práci či cez víkendy. Preto by okolie bazéna malo spĺňať najvyššie estetické ako aj praktické požiadavky.

Luxusný a elegantný povrch okolia bazéna vytvára prírodný kameň. Má dlhú životnosť, avšak jeho nevýhodu je vysoká finančná náročnosť. Obľúbenou alternatívou je preto betónová dlažba imitujúca prírodný kameň.

Platne Bradstone Travero sú praktickým a elegantným riešením dlažby v okolí bazénov. Svojím štrukturovaným povrchom a farbou prírodného travertínu dodavajú prirodzený charakter. Výhodou Bradstone Travero konceptu je samotný bazénový lem, s použitím ktorého sa nenaruší ucelenosť priestoru v okolí bazéna.

dlažba okolo bazéna
Zdroj: Semmelrock Stein+Design

Konceptové riešenia okolo bazéna nájdeme aj pri Bradstone Old Town. Bazénový lem je dostupný v dvoch vyhotoveniach – slonovinová a pieskovcová. Profilovanie, nepravidelné hrany a teplé farebné odteine podporia južanskú atmosféru.

dlažba okolo bazéna
Zdroj: Semmelrock Stein+Design

Ak hľadáte moderné a čisté línie, možno vás okúzlia porcelánové platne AirPave. Výhodou je ľahká údržba a široký výber farieb a vzorov. Veľkorysý obdĺžnikový formát znižuje podiel škár a prináša do vašej záhrady elegantnú ľahkosť.

letna akcia
Zdroj: Semmelrock Stein+Design

Využite našu letnú akciu s názvom „Letná odmena“. Vyberte si z nášho sortimentu platní vrátane porcelánových platní AirPave v období od 1. 7. 2019 do 31. 8. 2019 a získajte dodatočnú zľavu 5% pri nákupe nad 50m² u nášho predajcu na váš nákup. Stiahnite si poukážku na zľavu a nakupujte platne Semmelrock. Výhodnejšie si tak môžete kúpiť platne a pustiť sa do premeny vašej záhrady či terasy podľa vašich predstáv.

Ďalšie tipy na stvárnenie priestoru okolo bazéna a informácie o produktoch nájdete na www.semmelrock.sk.

Semmelrock Stein+Design
Trnavská cesta 3728
926 01 Sereď

www.semmelrock.sk

ZDROJ PR článok spoločnosti Semmelrock Stein+Design

Emailová adresa nebude zverejnená, poskytnutá iným osobám a nebudeme na ňu nič posielať. Je však nutná na prevádzku diskusií. Pozrite si naše podmienky spracovania osobných údajov.

Ak sa vám nechce zakaždým zadávať meno a email, využite možnosť prihlásiť sa.

Kde sa diskutuje